ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δεν πήγε στου Ρέντη ο Ζαρντίμ

Δεν πήγε στου Ρέντη ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν πήγε την Τρίτη (22/1), όπως αναμενόταν, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου. Το RedPlanet.gr έχει το ρεπορτάζ.
Το περασμένο Σάββατο έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή ήταν ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τη Δευτέρα η ομάδα είχε ρεπό.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμενόταν την Τρίτη (22/1) να βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, μαζί με τους συνεργάτες του Μάρτινς Βιέιρα και Νέλσον Καλντέιρα, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τους οποίους συνεργάστηκε τους προηγούμενους οκτώ μήνες.

Κάτι τέτοιο, πάντως, αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας, καθώς ο 38άχρονος προπονητής θέλει να ολοκληρώσει όπως πρέπει αυτό το κεφάλαιο της καριέρας του. Ίσως και την Τετάρτη (23/1), με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να σοκαρίστηκε και να στενοχωρήθηκε από την απόφαση της διοίκησης για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει να το λέει πως ο Ζαρντίμ ήταν κύριος από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Τόσο αυτούς τους επτά περίπου οκτώ μήνες που συνεργάστηκε με τον πειραϊκό σύλλογο όσο και στις διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου