ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ελπίδες για Τζεμπούρ

Ελπίδες για Τζεμπούρ

23/01/2013
 Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα υπογράψει με λιγότερα χρήματα, αφού ο Αλγερινός έστειλε το μήνυμα ότι συζητάει για λιγότερα χρήματα.

Ελπίδες για Τζεμπούρ
Ο Βασίλης Τοροσίδης ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Ρώμης, την ώρα που η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ραφίκ Τζεμπούρ παραμένει ανοιχτή.

Στον Ολυμπιακό δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον πρώτο σκόρερ τους, όμως δεν προτίθενται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του (ζητάει 1,8 εκατ. ευρώ).

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές κρίνεται σημαντική και η δήλωσή του Αλγερινού επιθετικού μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, «ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλω, είναι στο χέρι του», φανέρωσε ότι δύσκολα θα βρεθεί σημείο επαφής.

Ωστόσο, ούτε οι Πειραιώτες ούτε ο διεθνής φορ δεν έχουν κλείσει το θέμα, ενώ η διοίκηση δεν έχει δώσει προθεσμία στον παίκτη, όπως συνέβη στην περίπτωση του Τοροσίδη.

Η SportDay γράφει ότι χθες ο Τζεμπούρ έστειλε το μήνυμα στους διοικούντες πως αλλάζει στάση και μειώνει τις απαιτήσεις του. Αυτό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος, να υπάρξει συζήτηση με πιθανότητες συμφωνίας.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών μετατίθενται από Δευτέρα, όταν και αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του «τρομοκράτη».

Σε αυτή την συνάντηση θα φανεί αν υπάρχει πιθανότητα να υπογράψει ο παίκτης με λειτότερα χρήματα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν δίνουν περισσότερα από 1,3 εκατ. ευρώ.

Μέχρι τότε, ο Αλγερινός συνεχίζει να δέχεται κρούσεις, είναι ανοιχτός σε προτάσεις, ειδικά από τη Γαλλία και περιμένει…

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου