ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πλάνα από την κοπή της πίτας βόλεϊ-πόλο (video)

Πλάνα από την κοπή της πίτας βόλεϊ-πόλο (video)

21/01/2013

Πλάνα από την κοπή της πίτας βόλεϊ-πόλο (video)
Το olympiacos24 παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα τμήματα βόλεϊ και πόλο ανδρών και γυναικών του Θρύλου.
Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην ιστορική λέσχη του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι και για πρώτη φορά τέσσερα τμήματα μαζί, βόλεϊ και πόλο άντρες και γυναίκες, έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους.
Αρχικά κλήθηκαν να παραλάβουν τα κομμάτια τους  οι παίκτες του τμήματος βόλεϊ ανδρών με τον πασαδόρο των πρωτοπόρων, Ντίμα Φιλίποφ, να είναι ο τυχερός.


Συγκινητική ήταν η στιγμή της χειραψίας του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Δημήτρη Καζάζη με το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Γιάννη Πολυκανδριώτη. Ο δεύτερος ως γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού είχε πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του κ. Καζάζη στην ομάδα μας. «Νιώθω συγκίνηση που βλέπω εδώ , στον χώρο όπου υπέγραψα το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον άνθρωπο που με έφερε στην ομάδα» τόνισε ο προπονητής μας και ο κ. Πολυκανδριώτης είπε «Η χαρά είναι μεγάλη που συναντώ τον Δημήτρη Καζάζη ο οποίος μετά τη μεγάλη καριέρα ως βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού μας, ηγείται φέτος ως τεχνικός στη προσπάθεια να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή».
Ακολούθησε το αντίστοιχο γυναικείο βόλεϊ με την αρχηγό Δήμητρα Γιακουμή να κερδίζει το φλουρί, με μια ξεχωριστή διαδικασία. Επειδή το φλουρί βρέθηκε σε κομμάτι από αυτά που περίσσεψαν από την πίτα του τμήματος, η κορούλα του βοηθού προπονητή του ανδρικού βόλεϊ, κ. Κραβαρίτη, είπε ένα νούμερο από τη λίστα του ρόστερ και επέλεξε το Νο 1 που ήταν η αρχηγός. Ο κ. Θεοδωρακάκης θέλοντας να πειράξει τις παίκτριες της ομάδας για την απρόσμενη ήττα από τις πράσινες χθες, τις «μάλωνε» όταν τους έδινε τα κομμάτια τους.


Στη συνέχεια ήρθε η σειρά των τμημάτων πόλο του Συνδέσμου.  Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και ο  φυσιοθεραπευτής των ανδρών Δημήτρης Καλπαξής ήταν οι τυχεροί.


Δηλώσεις…
Ντίμα Φιλίποφ: «Εύχομαι η τύχη μου,  να είναι τύχη για όλη την ομάδα και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας. Ήταν χαρά μας που για πρώτη φορά συγκεντρωθήκαμε σε αυτή την ιστορική αίθουσα και τα τέσσερα ομαδικά τμήματα του Ολυμπιακού. Υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και πολλές διακρίσεις σε όλες τις ομάδες μας».
Δημήτρης Καλπαξής (φυσιοθεραπευτής πόλο ανδρών): «Μακάρι το τυχερό φλουρί να βοηθήσει και να κρατήσει υγιείς τους  παίκτες και να μην περάσει κανείς τους  την πόρτα του ιατρείου με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Εύχομαι πολλούς τίτλους στις ομάδες μας».
Δήμητρα Γιακουμή: «Είναι χαρά να είμαστε όλες μαζί οι ομάδες του Ολυμπιακού σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση. Χαίρομαι για το φλουρί αλλά θα είμαι πολύ πιο χαρούμενη εάν αλλάξουμε την τύχη της ομάδας μας. Υγεία σε όλους τους συναθλητές και τις συναθλητριές μου».
Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Εύχομαι υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες μας και το καλοκαίρι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια και σήμερα το έδειξε για ακόμη μία φορά».
Οι τέσσερις τυχεροί εκτός από το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί κέρδισαν και από ένα ταξίδι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου, GiovantiTravel.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Ταμίας του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Δήμος Λαζαρίδης, τα μέλη του Δ.Σ., Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ, Παντελής Ταρνατόρος, η Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Μιχάλης Υδραίος  και ο έφορος της Ακαδημίας πόλο, Κώστας Γούρας.
Δείτε πλάνα από την εκδήλωση:
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου