ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κοκκινάκης: "Έχουμε πεισμώσει"

Κοκκινάκης: "Έχουμε πεισμώσει"

Να γυρίσουν με την πρόκριση από την Λευκορωσία είναι αποφασισμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού όπως δήλωσε ο Μενέλαος Κοκκινάκης ενόψει του επαναληπτικού με την Στρόιτελ Μινσκ.
Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στην φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό προέκυψε από τη σημερινή (23/1) κλήρωση που πραγματοποιήθηκε από την ΕΟΠΕ. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στης 30 Ιανουαρίου στο κλειστό του Ρέντη. Μάλιστα πρόκειται για τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε διάστημα λίγων ημερών καθώς την Κυριακή (17:00) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας το τριφύλλι για την 15η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ.
Πάντως οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν να σκέφτονται τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό από το βράδυ της Πέμπτης (24/1) καθώς μια ημέρα πριν ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του CEV Challenge Cup. Στις 19:00 θα παίξει με τη Στρόιτελ στο Μινσκ.

Η αποστολή των Πειραιωτών είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, αφού για να προκριθούν χρειάζονται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ και στη συνέχεια να επικρατήσουν και στο χρυσό σετ των 15 πόντων.

Για τον επαναληπτικό του Μινσκ μίλησε στο "www.olympiacos.org" ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης:

"Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες δεν γνωριζόμασταν καλά. Είχαμε τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και η Στρόιτελ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ. Ωστόσο, βάζοντας περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μας καταφέραμε να μειώσουμε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο τέταρτο σετ, θα ισοφαρίζαμε και θα διεκδικούσαμε τη νίκη. Σε αυτές τις αναμετρήσεις οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Γνωρίζουμε ότι στο δεύτερο αγώνα το έργο μας θα είναι ακόμη δυσκολότερο. Η Στρόιτελ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα από την αρχή ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύοντας στις δυνατότητες της δικής μας ομάδας θα διεκδικήσουμε έως το τέλος όσες πιθανότητες πρόκρισης μας αναλογούν. Έχουμε πεισμώσει πολύ από την τροπή της πρώτης αναμέτρησης και θεωρώ ότι και αυτός ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε στον Πειραιά με την πρόκριση".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου