ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: "Σημαντική νίκη για τρεις λόγους"

Μπαρτζώκας: "Σημαντική νίκη για τρεις λόγους"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως η νίκη του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ είναι σημαντική για τρεις λόγους, ενώ επεσήμανε πως οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του ματς για τρία δεκάλεπτα.
Ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν ικανοποιημένος από το πολύτιμο "διπλό" της ομάδας του στο Τελ Αβίβ. Στις δηλώσεις εξήγησε τρεις λόγους για τους οποίους αυτή η νίκη ήταν πολύτιμη για τους ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν τον έλεγχο του ματς για τρία δεκάλεπτα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: "Ηταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς σήμερα για τρεις λόγους.

Πρώτον γιατί μάθαμε πριν το παιχνίδι την απόφαση του αθλητικού δικαστή που απέρριψε την ένσταση μας και αυτό δημιούργησε έξτρα ψυχολογικό βάρος στην ομάδας.

Το δεύτερο γιατί έπρεπε να καλύψουμε τα κενά των τραυματιών Πάουελ και Λο.

Και το τρίτο και πιο σημαντικό, γιατί είναι πάντα πολύ σημαντικό να παίζεις σε αυτό το πολύ δύσκολο γήπεδο", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Για τρία δεκάλεπτα είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο επιτρέψαμε στη Μακάμπι και στον κόσμο της να μπει στο παιχνίδι γιατί δεν είχαμε τον έλεγχο των αιφνιδιασμών τους είτε με καλή άμυνα είτε με σωστή χρησιμοποίηση των φάουλ.

Αλλά είχαμε σωστές αντιδράσεις και όταν βρεθήκαμε με έξι πόντους πίσω αλλά και στο τέλος. Αν πρέπει να σταθούμε σε μια φάση αυτή είναι η άμυνα του Χάινς στην τελευταία φάση επάνω στον Σμιθ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου