ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Άλλο Μήτρογλου, άλλο Τζεμπούρ

Άλλο Μήτρογλου, άλλο Τζεμπούρ

23/01/2013
 Η υπόθεση Τζεμπούρ παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό την ώρα που ο Μήτρογλου ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του. Από την ΠΑΕ όμως ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση στις δύο περιπτώσεις.

Άλλο Μήτρογλου, άλλο Τζεμπούρ
Η επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό μπορεί να ήρθε σε μία… ανύποπτη στιγμή και εκεί που όλοι περίμεναν τις εξελίξεις με τον Τζεμπούρ, όμως όπως ξεκαθαρίζεται από τους «ερυθρόλευκους», οι δύο περιπτώσεις δεν σχετίζονται.

Η διοίκηση των Πειραιωτών βρισκόταν εδώ και δύο μήνες σε συζητήσεις με τον Μήτρογλου για την επέκταση του συμβολαίου του καθώς είναι από τους παίκτες που «πρωταγωνιστούν» στο πλάνο της ομάδας να «χτίσει» έναν σταθερό κορμό παικτών.

Αυτό σημαίνει, όπως λένε από την ΠΑΕ, ότι η υπόθεση του Τζεμπούρ δεν έχει απολύτως καμία σχέση καθώς με τον Αλγερινό συνεχίζονται οι συζητήσεις αν και προτεραιότητα έχει το ματς με τον Πανθρακικό.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι λογικά την Πέμπτη θα τελειώσει και τυπικά το θέμα Ντιόγκο για τον Ολυμπιακό και ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Εξάλλου ο Βραζιλιάνος στην σημερινή προπόνηση, μάζεψε τα πράγματά του από του Ρέντη και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου