ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: "Ριμπάουντ και λίγα λάθη"

Μπαρτζώκας: "Ριμπάουντ και λίγα λάθη"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς με την Μακάμπι και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει τα ριμπάουντ και τα λάθη για να φύγει νικητής. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε παράλληλα πως οι απουσίες των Λο και Πάουελ δεν αποτελούν δικαιολογία για τους ερυθρόλευκους.
Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (24/1, 21:45, ET1) αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για την 5η αγωνιστική του Top-16 χωρίς τους Λο και Πάουελ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να υποστηρίζει πως η απουσία των δύο Αμερικάνων δεν είναι δικαιολογία για την ομάδα του.
"Ο Λο είναι μεγάλη απουσία. Πρόκειται για σημαντική απώλεια για εμάς, όπως και αυτή του Πάουελ φυσικά. Δεν είναι τελικός αυτό το παιχνίδι, πως θα μπορούσε άλλωστε αφού βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας. Έχουμε ετοιμαστεί για να αγωνιστούμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες σε όλη την Ευρώπη. Οι απουσίες δεν μπορεί να αποτελέσουν δικαιολογίες για εμάς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση των Πρωταθλητών Ευρώπης για το Τελ Αβίβ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της Μακάμπι αλλά και τα σημεία - "κλειδιά" του αγώνα:

"Καταρχήν ποτέ δεν μπορεί αυτός ο μεγάλος σύλλογος, η Μακάμπι, να είναι ευκαιρία για κανέναν, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται.

Καμία ομάδα στο TOP-16 δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Αντιμετωπίζει πίεση, καθώς θέλουν να είναι στο Final Four. Και εμείς έχουμε πίεση και περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με τη Σιένα. Και εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα. Στο γήπεδο τους παίζουν με μεγάλη ταχύτητα και πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Πρέπει να προσέξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη ώστε να έχουμε τον έλεγχο".

Τέλος, όσον αφορά το παιχνίδι με τη Σιένα, ο Μπαρτζώκας υποστήριξε τα εξής:

"Δεν υπάρχουν οδυνηρές ήττες κατά τη γνώμη μου. Φτάσαμε στο +5 και έγιναν απίθανα πράγματα για να χάσουμε. Και από εμάς και από το χρονόμετρο. Μεσολάβησε το παιχνίδι στην Πάτρα και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχουμε μαζί μας τον Σερμαντίνι, σε σχέση με το προχθεσινό παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε τον Λο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου