ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του ο «Τόρο»

Γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του ο «Τόρο»

24/01/2013
 Την πρώτη του επαφή με τους νέους συμπαίκτες του είχε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του ο «Τόρο»
Η δεύτερη μέρα του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρώμη είχε στο πρόγραμμα την γνωριμία του με τον καινούργιο εργασιακό του χώρο. Ο Έλληνας διεθνής ξύπνησε νωρίς το πρωί και επισκέφτηκε τα γήπεδα, το γυμναστήριο, τα αποδυτήρια και την πισίνα του κέντρου, όπου θα εργαστεί τα επόμενα χρόνια της καριέρας του.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, με τους οποίους αντάλλαξε τις πρώτες του κουβέντες και γευμάτισε μαζί τους για πρώτη φορά. Όπως ήταν λογικό, ο Τοροσίδης δεν έφυγε από το πλευρό του… παλιού Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ εκτελούσε χρέη διερμηνέα και βοηθούσε τον Τοροσίδη σε κάθε του κίνηση.

Οι δύο Έλληνες χώρισαν μόνο το βράδυ της Τετάρτης, αφού ο Ταχτσίδης βρισκόταν στην ενδεκάδα της Ρόμα στον ημιτελικό με την Ίντερ, ενώ ο Τοροσίδης παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα των επισήμων του Ολίμπικο.

Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη, ενώ πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, κάνουν λόγο για σίγουρη συμμετοχή του στην αποστολή των «τζαλορόσι» στο επόμενο παιχνίδι του Καμπιονάτο με αντίπαλο τη Μπολόνια.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου