ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Αβραάμ θα επιστρέψει τον Φλεβάρη και ως αρχηγός

Ο Αβραάμ θα επιστρέψει τον Φλεβάρη και ως αρχηγός

Ο Αβραάμ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με τον Πανθρακικό, πιθανότατα θα μείνει εκτός και στην Καβάλα, αλλά θα επιστρέψει τον Φλεβάρη και ως αρχηγός της ομάδας με Ατρόμητο.
Στις τάξεις των ερυθρολεύκων αναμένουν την στιγμή που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος παραμένει ανενεργός από τον Ιούνιο (9/6), όταν και είχε τραυματιστεί σοβαρά (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού) στην πρεμιέρα του EURO 2012, στην αναμέτρηση Ελλάδα - Πολωνία.

Ο 28χρονος (3/12/1984) κεντρικός αμυντικός, πλέον, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έχει ξεκινήσει να προπονείται και πάλι μαζί με τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του και προσπαθεί σιγά-σιγά να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ και από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν και να επισπεύσουν την επάνοδο του.

Ψυχολογικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι πολύ καλύτερα, αν και αντιμετώπισε τον τραυματισμό του με τεράστια ψυχραιμία και τόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, περιμένουν την στιγμή που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης τον άφησε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό (26/1), κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον συμπεριλάβει ούτε στο ματς Κυπέλλου (στην ρεβάνς) στην Καβάλα (30/6) και όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου και στο ματς Ολυμπιακός - Ατρόμητος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όταν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, θα αποτελέσει και τον πρώτο αρχηγό της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς το περιβραχιόνιο θα πάει σε εκείνον ύστερα από την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα, όντας από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας (ο Μήτρογλου είχε αποκτηθεί το 2007, ο διεθνής στόπερ το 2008). Αυτή η χρονιά αποτελεί την 5η σεζόν του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στον Πειραιά, ενώ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους έως το 2015.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου