ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πρίντεζης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Πρίντεζης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Ο Πρίντεζης ήταν εξαιρετικός στο Τελ Αβίβ και στις δηλώσεις τόνισε πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, σχολιάζοντας πως όλα εξαρτώντας από την απόδοση που θα έχει ο Ολυμπιακός.
Ο Πρίντεζης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Τελ Αβίβ, σημειώνοντας 16 πόντους (16π, 6/9δ, 4/4β, 0/4τρ), μαζεύοντας και 6 ριμπάουντ. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών έδωσε λύσεις στην επίθεση στους ερυθρόλευκους και ήταν πολύτιμος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τα εξής: "H Mακάμπι είναι μία απρόβλεπτη ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να σε σκοτώσει με τα τρίποντα και τον ρυθμό της. Διαθέτει μία πολύ ισχυρή και δύσκολη δύσκολη έδρα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μέσα εδώ. Ελπίζω με αυτή τη νίκη μας στο Τελ Αβίβ, να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί νικών, να αποτελέσει μία νέα αρχή για μία σειρά καλών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων από εδώ και πέρα. Θεωρώ πως το σημαντικότερο είναι πως δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Κερδίσαμε, αυτό θέλαμε και αυτό μετράει.

Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Έτσι είναι η φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε όμως και κάτι άλλο. Πως στα παιχνίδια μας όλα εξαρτώντας από εμάς.

Όταν εμείς είμαστε καλοί, όταν παίζουμε όπως πρέπει και έχουμε την απόδοση που χρειάζεται, μπορούμε να κερδίσουμε παντού, οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη, σε οποιαδήποτε έδρα. Αρκεί να έχουμε και συγκέντρωση. Είχαμε σκαμπανευάσματα στο παιχνίδι μας, αλλά ανά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά. Όταν βρεθήκαμε πίσω αντιδράσαμε καλά. Είχαμε και την απόφαση με την Σιένα, αλλά δεν αφήσαμε αυτό να μας επηρεάσει. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό, δεν είμαι αρμόδιος. Μπορώ να πω όμως πως έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας και αρκετά ακόμη ματς στο TOP-16. Πρέπει να σημειώσουμε και άλλες νίκες.

Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και από εδώ και πέρα θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Νιώθουμε καλά. Ίσως να περάσαμε μία κοιλιά αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να σημειώσουν ορισμένες άσχημες εμφανίσεις, φέρνοντας κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Συμβαίνουν αυτά στις ομάδες, κάθε χρόνο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω απόλυτα, αλλά θεωρώ πως απλά ήταν μία... κοιλιά. Πριν δύο μήνες ήμασταν πάρα πολύ καλοί, φτάνοντας ένα σερί νικών 16-0.

 Πέσαμε τώρα λίγο, αλλά πιστεύω πως θα ανέβουμε και πάλι, με αρχή αυτό το ματς. Το σημαντικό όμως είναι να χτίζεις χαρακτήρα και προσωπικότητα σαν ομάδα, και το "διπλό" στο Τελ Αβίβ βοηθάει σε αυτό. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν σε δύσκολες έδρες και σε δύσκολα ματς, ακόμη και αν μην παίξουν καλά, ακόμη και αν δεν βρεθούν σε καλή μέρα. Αυτό δείχνει πως έχει χαρακτήρα και εμείς έχουμε σαν ομάδα.  Όλες οι ομάδες περνάνε κρίσεις ανά περιόδους. Περάσαμε μία δεύτερη κρίση και πιστεύω πως τα πράγματα από εδώ και πέρα θα πάνε καλύτερα για εμάς".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου