ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δηλωσεις Mπλατ και Σμιθ

Δηλωσεις  Mπλατ και Σμιθ

Mπλατ: "'Ηταν μία οδυνηρή ήττα"

Ο κόουτς Μπλατ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, τόνισε πως το ματς ήταν μία μεγάλη μάχη, ενώ χαρακτήρισε οδυνηρή αυτή την ήττα για την Μακάμπι.
Διαβάστε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ, για την ήττα της ισραηλινής ομάδας από τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός τεχνικός, σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Αυτή ήταν μία πολύ μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Το πρώτο μας δεκάλεπτο ήταν πολύ καλό, αλλά θεωρώ πως τα επόμενα τρία μας δεκάλεπτα ήταν καλά. Υπήρξαν σημεία σε αυτά στα οποία ήμασταν εξαιρετικοί. Χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Και αυτό κάνει την ήττα μας οδυνηρή, καθώς κάπως έτσι χάσαμε και από την Κάχα Λαμποράλ στην έδρα μας. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά για αυτό το ματς, αλλά δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Σαφώς και αυτό έχει να κάνει με την πίεση που νιώθουμε σαν ομάδα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς, σίγουρα είναι άσχημα που χάσαμε για δεύτερη φορά στην έδρα μας, αλλά έχουμε ακόμη ελπίδες πρόκρισης. Δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Έχουμε βρεθεί σε μία δύσκολη κατάσταση και εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας σε αυτή, αλλά δεν τα παρατάμε".

Σμιθ: "Ήταν μία πικρή ήττα"

Ο Σμιθ δήλωσε πως πρόκειται για πικρή ήττα το χαμένο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο Οχαγιόν τόνισε πως αισθάνεται ένα ιδιαίτερα άσχημο συναίσθημα.
Διαβάστε τις δηλώσεις δύο παικτών της Μακάμπι για την ήττα τους από τον Ολυμπιακό.

Σμιθ: "Είναι σκληρό να χάνεις έτσι. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχαμε χάσει και απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ πριν από τρεις εβδομάδες. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και είναι δυσάρεστο να χάνεις στο τέλος. Δεν θα τα παρατήσουμε, αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας κι όσο υπάρχουν πιθανότητες θα τις διεκδικήσουμε".

Οχαγιόν: "Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα. Το σενάριο επαναλήφθηκε. Παρότι βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά, παλέψαμε και γυρίσαμε το ματς αλλά η κατάληψη ήταν το ίδιο κακή. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου