ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Με τους Τράχωνες παίζουν οι ερυθρόλευκες

Με τους Τράχωνες παίζουν οι ερυθρόλευκες

Στο γήπεδο του Αλίμου το Σάββατο (26/1) το απόγευμα (19:00) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στους Τράχωνες, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι ερυθρόλευκες μετά την πρόσφατη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα της Α1 γνωρίζουν ότι κάθε στραβοπάτημα από εδώ και στο εξής θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Φιλοδοξούν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και θα επιδιώξουν να το συνδυάσουν με καλή εμφάνιση ώστε να τονωθεί η ψυχολογία της ομάδας.

"Δεν θα κάτσουμε να κλαίμε πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα. Αυτό μόνο καλό δεν θα κάνει στην ομάδα. Χρειάζεται να σκύψουμε τα κεφάλια μας αλλά για να δουλέψουμε περισσότερο, να ανασυγκροτηθούμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Τώρα στα δύσκολα θα φανεί κατά πόσο πιστεύουμε στις δυνατότητές μας.

Στο χέρι μας είναι να αντιστρέψουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο μπροστά του και σε καμία περίπτωση δεν θα τα παρατήσουμε. Είμαστε καλή ομάδα αλλά δεν κερδίζουμε μόνο με  το όνομα. Αυτό θα πρέπει να προσέξουμε και στο αυριανό παιχνίδι με τους Τράχωνες" τόνισε στο www.olympiacos.orgη αρχηγός μας, Δήμητρα Γιακουμή.

Διαιτητές της αναμέτρησης με την ομάδα των Τραχώνων έχουν οριστεί ο κκ. Κολτσίδας και Τσιτσίκας.

Ακολουθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 15:30 ο εκτός έδρας - νοκ άουτ-  αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας με το Ζηρίνειος ΑΟΝ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ι.Ζηρίνης».

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου