ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: "Oμαδικότητα και προσπάθεια"

Μπαρτζώκας: "Oμαδικότητα και προσπάθεια"

"O μεγαλύτερος φασισμός στην Ελλάδα βρίσκεται στα γήπεδα και στα πανεπιστήμια, διότι εκεί δεν μπορείς να εκφράσεις διαφορετική άποψη", είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την ομαδικότητα και την προσπάθεια των παικτών του. Το σχόλιο του για το ματς με την Σιένα.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στην εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του επί του Απόλλωνα Πάτρας (69-88). Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την ομαδικότητα και την προσπάθεια που επέδειξαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση, επεσήμανε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ρόστερ των Πειραιωτών, ενώ για το ματς με την Σιένα δήλωσε το εξής: "Ένα παιχνίδι μπάσκετ διαρκεί 40’, αλλά αυτό με τη Σιένα διήρκησε 40’03’’, το καλάθι ήταν εκτός χρόνο και το δίκαιο είναι να ξαναγίνει το παιχνίδι". Αίσθηση πάντως προκάλεσε η εξής δήλωση του: "O μεγαλύτερος φασισμός στην Ελλάδα βρίσκεται στα γήπεδα και στα πανεπιστήμια, διότι εκεί δεν μπορείς να εκφράσεις διαφορετική άποψη".
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής: "Το σημερινό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα μου θύμισε παλιές εποχές του ελληνικού μπάσκετ και όσοι ήρθαν σήμερα στο γήπεδο το χάρηκαν.

Ο Απόλλωνας κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και είναι άξιος συγχαρητηρίων. Είναι ευχάριστο να υπάρχουν φίλαθλοι και των δυο ομάδων στις εξέδρες.

O μεγαλύτερος φασισμός στην Ελλάδα βρίσκεται στα γήπεδα και στα πανεπιστήμια, διότι εκεί δεν μπορείς να εκφράσεις διαφορετική άποψη.Δεν περίμενα να παίξει ο Απόλλωνας αυτή τη ζώνη για 35, 37 λεπτά αλλά για μας ήταν μια καλή ευκαιρία.

Ο κόουτς επέλεξε να μας δώσει ανοιχτά σουτ και είδατε τα ποσοστά που είχαμε.

Οι ασίστ μας δείχνουν την ομαδικότητα που είχαμε και η διαφορά στα ριμπάουντ την προσπάθεια που κάναμε. Ολοκληρώσαμε αήττητοι τον πρώτο γύρο και είναι σημαντικό για  μας".

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα: "Έχουμε συνεχόμενα ταξίδια, μετά από εδώ πάμε στο Τελ Αβίβ και μετά στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι σημαντικό ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ρόστερ μας. Είμαι ευχαριστημένος κι από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Σήμερα δεν είχαμε τον Πάουελ που ήταν τραυματίας και τον Σερμανίντι που πήγε για την αθλητική του βίζα, αλλά ως εκεί".

Τέλος αναφέρθηκε και στο ματς με τη Σιένα: "Ένα παιχνίδι μπάσκετ διαρκεί 40’, αλλά αυτό με τη Σιένα διήρκησε 40’03’’, το καλάθι ήταν εκτός χρόνο και το δίκαιο είναι να ξαναγίνει το παιχνίδι". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου