ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παπανικολάου: "Κρίσιμο ματς, κομβικής σημασίας"

Παπανικολάου: "Κρίσιμο ματς, κομβικής σημασίας"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το κομβικής σημασίας, όπως το χαρακτήρισε, ματς με την Μακάμπι και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει το παιχνίδι του στο παρκέ ξεκινώντας από την άμυνα.
Εν αναμονή της απόφασης της Euroleague για την τύχη του αγώνα με τη Σιένα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (24/1) στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι για την 5η αγωνιστική του Top-16.
Λίγο πριν αναχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι για το Ισραήλ, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει το παιχνίδι του στο παρκέ ξεκινώντας από την άμυνα.

"Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και πάρα πολύ κρίσιμο για εμάς. Πρόκειται για ματς κομβικής σημασίας για την συνέχεια του γκρουπ, αλλά και για την αναπτέρωση του ηθικού της ομάδας. Θέλουμε τη νίκη που θα είναι σημαντική για την εξέλιξη του γκρουπ, αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Η Μακάμπι μπορεί να πάρει ένα ματς με 20 πόντους μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά και να βρεθεί στο -10. Δεν πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς διαφορετικά από ότι άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και από εκεί να βγάλουμε το παιχνίδι μας στο παρκέ.

Πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται πολύ στους Αμερικάνους και στο ένας εναντίον ενός, είναι ομάδα ρυθμού και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουνε το παιχνίδι τους. Αυτά πρέπει να προσέξουμε περισσότερο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου