ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Στην αποστολή και παρουσιάζεται ο Τοροσίδης

Στην αποστολή και παρουσιάζεται ο Τοροσίδης

Ο Τοροσίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρόμα για ματς πρωταθλήματος με τη Μπολόνια, με τον Ζέμαν να δηλώνει πως ίσως αγωνιστεί. Δευτέρα η επίσημη παρουσίαση του.
Ο Ζντένεκ Ζέμαν ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την αποστολή της Ρόμα για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Μπολόνια (13.30 ώρα Ελλάδας), με τον Βασίλη Τοροσίδη να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτήν λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόκτησή του από τους "τζαλορόσι".

"Ο Τοροσίδης έχει έρθει εδώ και λίγες ημέρες και τον έχω δοκιμάσει μόνο στη δεξιά πλευρά. Μέχρι και δύο εβδομάδες πριν έπαιζε στην ομάδα του", τόνισε αναφορικά με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού ο Τσέχος τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Θα πρέπει πρώτα να καταλάβει από άποψη τακτικής πως παίζουμε ως ομάδα. Μπορεί να παίξει με τη Μπολόνια".

Πέρα από τον Τοροσίδη, στην αποστολή των "τζαλορόσι" βρίσκεται και ο Στεκέλενμπουργκ παρά τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος του συμπαίκτη του Γκοϊγκοϊτσέα, ενώ εκτός έμειναν οι Ντε Ρόσι, Ντέστρο (τραυματίες) και Λαμέλα (τιμωρημένος).

Σημειώνεται πως η επίσημη παρουσίαση του Τοροσίδη στους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00 τοπική ώρα) στο αθλητικό κέντρο της Τριγκόρια.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου