ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Ηλιούπολη 21-2

Ολυμπιακός - Ηλιούπολη 21-2

Ένα γκολ για κάθε αδικοχαμένη ψυχή της τραγωδίας της Θύρας 7 πέτυχε ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε της Ηλιούπολης με 21-2, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Ένα γκολ για κάθε ένα από τα 21 θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 σημείωσαν οι παίκτες της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ανήμερα της συμπλήρωσης 32 ετών από την αποφράδα εκείνη ημέρα του 1981. Εντέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια της Α1 για τους Πειραιώτες, που επικράτησαν της Ηλιούπολης με 21-2.

Την ημέρα ιερής μνήμης για τα 21 θύματα του τραγικού συμβάντος της Θύρας 7,  η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πέτυχε 21 τέρματα σε βάρος της Ηλιούπολης στο παιχνίδι που ξεκίνησε με 1 λεπτού σιγή και την ιαχή "Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε" από τους 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

"Είναι μία ημέρα έντονης συναισθηματικής φόρτισης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και πραγματικά νιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι που το παιχνίδι ολοκληρώθηκε έχοντας πετύχει 21 γκολ. Θέλουμε να αφιερώσουμε ένα γκολ σε κάθε ένα από τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους ακριβώς πριν 32 χρόνια", τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Σχίζας, τόνισε: "Όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η ημέρα θα 'ναι η ημέρα που ο Ολυμπιακός θα τιμά τη μνήμη 21 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους για την μεγάλη τους αγάπη από ένα ανθρώπινο λάθος. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αφιερώσουμε τα 21 γκολ που σημειώσαμε".

Με τη σημερινή νίκη, στην οποία ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε 9 γκολ και ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ, ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο γύρο της Α1 με 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

"Εκτός από το αήττητο του πρώτου γύρου αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι η εικόνα και η απόδοση που είχαμε τις 5 τελευταίες εβδομάδες. Περιμένω από τους παίκτες μου ακόμη περισσότερη προσπάθεια και συγκέντρωση στη συνέχεια όλων των διοργανώσεων ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας", ανέφερε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο Τάσος Σχίζας είπε: "Ηταν ένα εύκολο απόγευμα για εμάς και αυτό που μετρά είναι ότι δόθηκε η δυνατότητα στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα νέα παιδιά, που τα πήγαν περίφημα αποδεικνύοντας και ακόμη μία φορά την καλή δουλειά που επιτελείται στην ακαδημία πόλο του συλλόγου".

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 6-1, 3-1, 5-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Δερβίσης, Καπότσης 2, Φουντούλης 9, Ποντικέας, Μπλάνης, Καλογεράκος 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 3, Σχίζας 1, Φλώρος, Λιαπάκης 1, Πέττας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος, Ματαράγκας, Σαρρής, Καζάζης, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 1, Λάζαρης, Χαλιασός, Γκαραγκούνης, Κολυβάς, Γιάγκος, Παπαδογιάννης, Καρμαλής, Φωτόπουλος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου