ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Με δύο επιθετικούς κόντρα στην Ελβετία

Με δύο επιθετικούς κόντρα στην Ελβετία

06/02/2013

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για την φιλική αναμέτρηση με την Ελβετία την Τετάρτη (6/2). Με δύο επιθετικούς (4-4-2) θα παρατάξει την "γαλανόλευκη" ο Σάντος
Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (6/2, 21.30) με την Ελβετία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η προπόνηση κύλησε χωρίς προβλήματα για τον Ομοσπονδιακός μας τεχνικό Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα παρατάξει την "γαλανόλευκη" με δύο επιθετικούς (4-4-2).
Συγκεκριμένα, στις δοκιμές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, μη θέλοντας να αποκαλύψει τα πλάνα του.
Στην μια ενδεκάδα ο Σάντος δοκίμασε τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τζαβέλλα (αριστερά), Τοροσίδη (δεξιά) και Παπασταθόπουλο-Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας.
Στη μεσαία γραμμή, ήταν οι Ταχτσίδης-Μανιάτης, ο Χολέμπας αριστερά με τον Μανιάτογλου (διερμηνέας του Σάντος) δεξιά και στην επίθεση οι Μήτρογλου-Κονέ.
Το άλλο σχήμα που δοκίμασε ο Σάντος ήταν με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Στο κέντρο της άμυνας τους Μανωλά-Φυτανίδη, αριστερά τον Σπυρόπουλο και δεξιά τον Βύντρα. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Φορτούνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Μαυρίας και στην επίθεση οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου