ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Δούλεψε τις κομπίνες ο Μίτσελ

Δούλεψε τις κομπίνες ο Μίτσελ

08/02/2013
 Φάσεις από στημένα, όταν ήταν στην Σεβίλλη, έδειξε στο βίντεο ο Μίτσελ χθες το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός τους ζήτησε να περάσουν στην πράξη.

Δούλεψε τις κομπίνες ο Μίτσελ
Μαθήματα… κομπίνας περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού από τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στους ποδοσφαιριστές πριν βγουν για προπόνηση φάσεις από τη θητεία του στη Σεβίλλη με στημένα, οι οποίες είχαν θετικό και αρνητικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο 50χρονος προπονητής τους εξηγούσε τι πήγε σωστά, τι έγινε λάθος και τι θέλει ο ίδιος από εκείνους.

Για αυτό τον λόγο μετά στο πρόγραμμα τους ζήτησε να κάνουν πράξη όσα τους έδειξε προηγουμένως στο βίντεο.

Ο Μίτσελ χώρισε τους παίκτες σε διαφορετικά σετ και δεν τους άλλαξε ποτέ. Προσπάθησε κάποιες από τις κομπίνες να τις περάσει κατευθείαν στο παιχνίδι της ομάδας και δεν άλλαξαν ούτε οι εκτελεστές.

Από τη μία μεριά ήταν οι Ιμπαγάσα και Χολέμπας και από την άλλη οι Γκρέκο και Μασάντο.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και τις εκτελέσεις φάουλ, αλλά και τα κόρνερ, με τον νέο προπονητή της ομάδας να δίνει συνεχώς εντολές στους παίκτες της επίθεσης (εκτός από εκείνους της άμυνας), αφού στόχος ήταν το επιτυχές αποτέλεσμα των συνδυασμών.

Δίτερμα δεν είχε το χθεσινό πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε διπλή προπόνηση. Έτσι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μίτσελ στον πρώτο του αγώνα ως προπονητής του Ολυμπιακού (με τον Αστέρα στην Τρίπολη).

Ίσως σήμερα φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του, στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν από το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες.

Όσον αφορά το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, έκαναν πολλά σουτ, αρκετές σέντρες και έκαναν φάσεις από πλάγια άουτ.

Όπως είναι προφανές, ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει αρκετά πράγματα με στόχο την καλύτερη λειτουργία της ομάδας…

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου