ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Κατέθεσε την έφεση ο Ολυμπιακός

Κατέθεσε την έφεση ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε τη Δευτέρα 4/2/2013 έφεση κατά της απόφασης του Πειθαρχικού Δικαστή της Euroleague για τον αγώνα με τη Σιένα της 18/1/2013.
O Oλυμπιακός έχασε από τη Σιένα στο ΣΕΦ την 4η αγωνιστική του Top-16, με το χρονόμετρο να κολλά στο τέλος και τον Μπόμπι Μπράουν να πετυχαίνει ουσιαστικά εκτός χρόνου το νικητήριο καλάθι της ιταλικής ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν αρχικά ένσταση ζητώντας την επανάληψη του αγώνα, παρουσιάζοντας αναλυτικά τις θέσεις της ομάδας και τα επιχειρήματα της προκειμένου να γίνει ξανά το ματς με τη Σιένα. Σε πρώτη φάση ο αθλητικός δικαστής, χρησιμοποιώντας μάλλον αστεία επιχειρήματα, δεν έκανε δεκτή την ένσταση των ερυθρολεύκων που με τη σειρά τους κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε τη Δευτέρα 4.2.2013  έφεση κατά της απόφασης του Πειθαρχικού Δικαστή της Euroleague για τον αγώνα με τη Σιένα της 18.1.2013. .Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιμένει με την έφεσή της και τους απολύτως βάσιμους νομικούς ισχυρισμούς της  ότι ο αγώνας με τη Σιένα πρέπει να επαναληφθεί, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της διοργάνωσης".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου