ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Να τελειώσει με νίκες

Να τελειώσει με νίκες

Δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν στον Β' όμιλο του LEN Champions League επιθυμεί να πετύχει ο Ολυμπιακός που την Τετάρτη (6/1, 18:30, Novasports3) υποδέχεται τη Μονπελιέ στο κολυμβητήριο Πειραιά και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του κόντρα στην Κροϊσλίνγκεν.
Με νίκη επί της γαλλικής ομάδας οι ερυθρόλευκοι θα κατακτήσουν και μαθηματικά την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β' Ομίλου, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους για τη φάση των ομίλων του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός έχει, ήδη, προκριθεί στη φάση των "16" όπου θα αντιμετωπίσει μετά από κλήρωση μία από τις δεύτερες των άλλων τριών ομίλων.

"Μπορεί να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση, και ουσιαστικά να μην κινδυνεύουμε να χάσουμε την 3η θέση του Ομίλου, όμως προσεγγίζουμε το παιχνίδι με τη Μονπελιέ με προσοχή και σοβαρότητα. Καταρχήν, μετά από 3 ήττες στη διοργάνωση, θέλουμε να κλείσουμε τη φάση των ομίλων με δύο νίκες, επί της γαλλικής ομάδας και την τελευταία αγωνιστική επί της Κροϊσλίνγκεν. Επίσης, θέλουμε να επιβεβαιώσουμε πως βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και να δώσουμε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που είχαμε στα ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος", δήλωσε στο www.olympiacos.org ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στη Γαλλία ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με σκορ 11-7. Την αναμέτρηση έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν ο Σέρβος Vojin Putnikovic και ο Ουκρανός Sergiy Goncharov.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου θα διατίθενται πριν από την έναρξη από τη θύρα εισόδου του Κολυμβητηρίου Πειραιά.

Στο άλλο παιχνίδι ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι τη Κροϊσλίνγκεν ενώ ρεπό έχει η Γιουγκ.

Η βαθμολογία: Jug CO Dubrovnik 21, BVK Crvena Zvezda Belgrade 12, Ολυμπιακός Πειραιώς 9, Montpellier Waterpolo 6, Schwimmclub Kreuzlingen 0.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου