ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Σάντος: Φιλικό ή επίσημο, νίκη για την Ελλάδα (video)

Σάντος: Φιλικό ή επίσημο, νίκη για την Ελλάδα (video)

05/02/2013

Ο Φερνάντο Σάντος νίκησε τη νίκη στο φιλικό με την Ελβετία (7/2), καθώς, όπως τόνισε, σε κάθε παιχνίδι της Εθνικής οι ποδοσφαιριστές εκπροσωπούν την πατρίδα τους και πρέπει να δίνουν το… 200% των δυνατοτήτων τους.
«Το αυριανό παιχνίδι δεν αποτελεί τεστ για τα πλάνα μας με την Βοσνία γιατί οι δύο αυτές ομάδες είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Βεβαίως και η Ελβετία είναι πολύ δυνατή, ωστόσο είναι διαφορετική με την Βοσνία, γι' αυτό ακριβώς δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε τα πλάνα που θέλουμε. Βεβαίως θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μας και πως νιώθουν αυτή τη στιγμή και παράλληλα να δοκιμάσουμε και άλλα πρόσωπα. Ετσι ώστε να ξέρουμε σε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε ενόψει του κρίσιμου αγώνα τον Μάρτη και αναλόγως να κάνουμε τότε τα πλάνα μας», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τον αγώνα με τους Ελβετούς.
Σε ερώτηση για το αν η νίκη είναι σημαντική και λόγω του ranking της FIFA, το οποίο μπορεί να φέρει καλύτερες κληρώσεις, σχολίασε: "Ακόμη κι αν δεν υπήρχαν τα ranking και οι βαθμολογίες, πάλι το παιχνίδι αυτό θα είναι σημαντικό. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο και εκπροσωπούμε την Ελλάδα, αυτό από μόνο του αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη".
Για το αν το φιλικό είναι τεστ ενόψει Βοσνίας, απάντησε: «Το ματς με την Βοσνία είναι πολύ σημαντικό και θα ήθελα τους παίκτες από τώρα ως τον Μάρτη που είναι το παιχνίδι (σ.σ. γέλια). Ξέρω βεβαίως ότι αυτό δεν γίνεται, συνεπώς αυτές οι πέντε ημέρες που θα έχουμε πιστεύω ότι είναι αρκετές. Πρώτα θα προετοιμαστούμε εμείς (σ.σ. το τεχνικό τιμ), εν συνεχεία θα έρθουν οι παίκτες και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Βοσνία. Ούτε να κλαίμε πρέπει, ούτε να παραπονιόμαστε για τον χρόνο που έχουμε στην διάθεση μας».
Ο Φερνάντο Σάντος πρόσθεσε επίσης ότι: «Επίσης να πως ότι αυτή τη στιγμή έχουμε λίγο χρόνο στην διάθεσή μας, μόλις τρεις ημέρες στις οποίες θέλουμε να μιλήσουμε με τους παίκτες, ώστε να τους υπενθυμίσουμε την φιλοσοφία μας, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αν είναι φιλικά ή επίσημα. Και όχι τόσο για να τους μιλήσουμε για κάποιο σύστημα. Ετσι ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι με την Βοσνία. Πάντα πρέπει να θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν φιλικά, και ότι όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά, δίνοντας το 150% και 200% των δυνατοτήτων μας και να μην χαλαρώνουμε».
Δείτε όλη τη συνέντευξη:
Video streaming by Ustream www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου