ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Παρών στη ρεβάνς ο Μπαγεστέρος

Παρών στη ρεβάνς ο Μπαγεστέρος

Ο Σέρχιο Μπαγεστέρος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα είναι παρών στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης" ανάμεσα σε Λεβάντε και Ολυμπιακό. Κατάμεστο αναμένεται το "Θιουδάδ ντε Βαλένθια" στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
Το πρώτο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβάντε με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους "16" του Europa League απέχει πλέον λίγες ημέρες και στο στρατόπεδο της ισπανικής ομάδας κινούνται πλέον σε ρυθμούς Ευρώπης. Βέβαια το Σάββατο (9/2) οι Λεβαντίνοι υποδέχονται την Μάλαγα για την Primera Division και θέλουν τη νίκη, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχουν πάντα οι αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες.

"Μετά την ισοπαλία με τη Σαραγόσα θέλουμε τη νίκη στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μάλαγα", δήλωσε ο αμυντικός Ζέσους Γκάμεζ και στην Λεβάντε θα τα δώσουν όλα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα ώστε να υποδεχθούν στις 14/2 τον Ολυμπιακό και με την ψυχολογία στα ύψη.

Στα θετικά για τους Λεβαντίνους, οι οποίοι ενισχύθηκαν επιθετικά με την απόκτηση του Ιταλού φορ Ακουαφρέσκα, η επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων του αρχηγού Σέρχιο Μπαγεστέρος. Παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του, ο 37χρονος στόπερ θεωρείται ιδιάιτερα σημαντικός παίκτης για την οπισθοφυλακή της ισπανικής ομάδας.

Ο Μπαγεστέρος είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι πανέτοιμος για τον επαναληπτικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο 33χρονος μέσος Χοσέ Μπαρκέρο, ενώ οι υπεύθυνοι του ισπανικού συλλόγου ψάχνουν για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού χαφ, φυσικά μέσα από παίκτες που είναι ελεύθεροι καθώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει λήξει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου