ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαντίδης: "Τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μοναδικά"

Διαμαντίδης: "Τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μοναδικά"

Εμπειρία ζωής, που πρέπει να βιώσει κάθε αθλητής, χαρακτήρισε τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο ESPN για τις "αιώνιες" κόντρες με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο γυρισμάτων για το ντοκιμαντέρ "Πρωτεύουσες του Αθλητισμού", που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα.

Στο μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Διαμαντίδης τόνισε με νόημα ότι "...τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μοναδικά και πρέπει να τα ζήσει κάθε αθλητής για να καταλάβει πραγματικά την ατμόσφαιρα που επικρατεί".

"Για εμάς που πλέον είμαστε σε αυτή την ομάδα πολλά χρόνια και ζούμε αυτό το ντέρμπι, το έχουμε συνηθίσει. Για κάποιον που έρχεται τώρα στην ομάδα και παίζει για πρώτη φορά, νομίζω ότι είναι κάτι μοναδικό. Κι εγώ όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα και έπαιξα το πρώτο μου ντέρμπι ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Σίγουρα είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, υπάρχει μεγάλος παλμός, θέλει η ομάδα να κερδίζει. Σίγουρα υπάρχουν και ορισμένες παραφωνίες, πέφτουν κάποια αντικείμενα, κάποιες φωτοβολίες το οποιο νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να τα διώχνουμε αυτά από το γήπεδο, αλλά νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία που πρέπει να τη ζήσει ο κάθε αθλητής", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου