ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ελπίδες για Γκρέκο

Ελπίδες για Γκρέκο

07/02/2013
 Ανέβασε ρυθμούς ο Λεάντρο Γκρέκο, που θα δοκιμάσει να λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού και προλαβαίνει (τουλάχιστον) τη Λεβάντε.

Ελπίδες για Γκρέκο
Ευχάριστα νέα για τον Μίτσελ στην πρωινή (γιατί θα ακολουθήσει κι απογευματινή) προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Ο Λεάντρο Γκρέκο, που ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς, έκανε ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς με τρέξιμο, ασκήσεις και δουλειά με την μπάλα.

Ο Ιταλός μέσος θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα το απόγευμα. Ακόμη κι αν τα καταφέρει δίχως ενοχλήσεις, δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο προλαβαίνει σίγουρα το πρώτο ματς με τη Λεβάντε την επόμενη Πέμπτη στην Ισπανία.

Δεδομένη είναι η απουσία των τραυματιών Κάρολ, Πίνο και Φουστέρ. Από το πρωινό πρόγραμμα απουσίαζαν και οι διεθνείς, πράγμα που δεν επέτρεψε στον Μίτσελ να κάνει δοκιμές εν όψει του ματς με τους Αρκάδες.

Ο Ισπανός προπονητής δούλεψε ξεχωριστά με τους αμυντικογενείς και τους επιθετικογενείς παίκτες δίνοντας συνεχείς οδηγίες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου