ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Του «γυάλισε» ο Καραγκούνης

Του «γυάλισε» ο Καραγκούνης

05/02/2013
 Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Θανάση Καραγκούνη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα στο προχθεσινό ματς του «Καραϊσκάκη».

Του «γυάλισε» ο Καραγκούνης
Το «παιδομάζωμα» της ελληνικής αγοράς θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να αποκτήσει τους καλύτερους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Η προχθεσινή εμφάνιση του Θανάση Καραγκούνη δεν πέρασε απαρατήρητη από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ενώ εντυπωσίασε ακόμη και τον Μίτσελ με το φανταστικό γκολ που πέτυχε.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για τον 21χρονο εξτρέμ του Ατρομήτου για τυχόν πώλησή του, αφού οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία από το καλοκαίρι του 2011, όταν ο Ανδρέας Τάτος ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα».

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα επικαλείται πηγές της ΠΑΕ, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη και του Μανώλη Τζανακάκη.

Ο μέσος και ο δεξιός μπακ του Εργοτέλη θεωρούνται «κλεισμένοι» από τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου