ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σκόνταψε στην Τρίπολη

Σκόνταψε στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, παρά το γεγονός πως στο 25' προηγήθηκε με 2-0.
Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ-20 της Super League, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με γκολ του Παπασάββα στο 21' ύστερα από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Λύρα από αριστερά, ενώ με τον ίδιο σκόρερ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 25'!

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ με 2-0, ωστόσο στην επανάληψη ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων. Από ασίστ του Τσόφλιου ο Γκαϊδατζής μείωσε σε 1-2 στο 51' και ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά αργότερα (58') με σουτ πάνω στην κίνηση μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσα. Μέχρι την λήξη της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και το τελικό 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Μυρσινιάς, Λυμπέρης, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, Γ. Αρώνης, Νικολίτσας (76ʼ Καρυδόπουλος), Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Τογρού (57ʼ Βελισάρης), Κατσαρός (46ʼ Τσόφλιος).

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Βούρος, Δημακάκος (65ʼ Καραγκούνης), Ρουγκάλας,  Λεάντρο,  Σιώπης, Παιδάκης (61ʼ Ψυχογιός), Παπασταύρου, Βέργος, Πασαλίδης, Γ. Λύρας (61ʼ Φουκαράς).

Γήπεδο: Βοηθητικές Εγκαταστάσεις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Ιωάννης Κακριδής (Συνδέσμου Κορινθίας)

Α’ Βοηθός: Δημήτριος Σεφέρης (Συνδέσμου Κορινθίας)

Β’ Βοηθός: Χρήστος Πυργάκης (Συνδέσμου Κορινθίας)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ελένη Κυρίου (Συνδέσμου Αθηνών)

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου