ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πάουελ: "Με την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στον Ίκαρο"

Πάουελ: "Με την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στον Ίκαρο"

Πριν από τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ελληνικό υπάρχει ο αγώνας της Πέμπτης (7/2, 17:00) με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΣΕΦ. Συγκέντρωση και σοβαρότητα ζήτησαν οι Τζος Πάουελ και Χρήστος Παππάς.
Απόλυτα συγκεντρωμένος πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ίκαρο, όπως δήλωσε ο Τζος Πάουελ.

"Το ότι νικήσαμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εξασφαλίσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση, δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα ματς δεν θα τα αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Όπως είδαμε και στο σκάουτινγκ ο Ίκαρος διαθέτει αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη  νίκη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζος Πάουελ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, Χρήστος Παππάς, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Ο καταγαιστικός ρυθμός των αγώνων συνεχίζεται. Τη Δευτέρα αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την Κυριακή τον αντιμετωπίζουμε ξανά για το Κύπελλο. Δεν υπάρχει χρόνος, όμως, να σκεφτούμε ούτε το ένα ματς ούτε το άλλο.

Αν έχουμε το μυαλό μας στο ματς με του πρωταθλήματος και σκεφτόμαστε τι έγινε θα έχουμε πρόβλημα στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Το ίδιο και αν αρχίσουμε να μιλάμε για το ντέρμπι που έρχεται. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα και θα πρέπει να δώσουμε το 100% σε συγκέντρωση και δυνάμεις για να βγάλουμε όσα έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ και να φτάσουμε στη νίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου