ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Συνεντευξη Κώστα Σλούκα (video)

Συνεντευξη Κώστα Σλούκα (video)

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο RedPlanet.gr για το προβάδισμα που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, για τον κολλητό του φίλο, Μάντζαρη, για την ευκαιρία που του έχει δοθεί, ενώ για τον τελικό επεσήμανε: "Θα τα δώσουμε όλα ώστε να φέρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά" (vid).
Ύστερα από τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο ρόλος του Κώστα Σλούκα στην ομάδα έχει προσαρμοστεί. Ο 23χρονος γκαρντ αν και στο ξεκίνημα της σεζόν αγωνιζόταν για περίπου πέντε με δέκα λεπτά, πλέον αγωνίζεται για είκοσι και αυτό του έχει δώσει την δυνατότητα να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του. Αγωνιστικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς στα τελευταία ματς των ερυθρολεύκων βοηθάει τους συμπαίκτες του σε επίθεση, δημιουργία, αλλά και στην άμυνα. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (85-63), ο "Σλούκι-Σλουκ" (10π, 2/3τρ, 5ασ, 1κλ) μίλησε στο RedPlanet.gr, κάνοντας τα δικά του σχόλια. Αναφέρθηκε στο προβάδισμα που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, στάθηκε στην ατυχία του κολλητού του φίλου, τόνισε πως ο τελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχει διαφορές σε σχέση με το πρόσφατο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Φάληρο, ενώ επεσήμανε πως σκοπός των παικτών είναι να φέρουν το Κύπελλο στον Πειραιά.

-Ύστερα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, θεωρώ πως πλέον έχετε μεγαλύτερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, τόσο ενόψει της συνέχειας, όσο και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο.

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός πως είμαστε με το ένα πόδι στο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, γεγονός το οποίο θα μας αποφέρει το αβαντάζ της έδρας έως τους τελικούς, αλλά από πλευρά μας δεν σταματάμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, έχουμε τον τελικό για το Κύπελλο, και θέλουμε να συνεχίσουμε την σεζόν κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς".

-Όσον αφορά την δική σου απόδοση, στο ξεκίνημα της σεζόν αγωνιζόσουν για περίπου πέντε με δέκα λεπτά, αλλά πλέον, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αγωνίζεσαι για 20 λεπτά, γεγονός το οποίο σου έχει δώσει την δυνατότητα να βρεις ρυθμό στο παιχνίδι σου, αλλά και να παίζεις καλύτερα σε επίθεση και άμυνα.

"Έχει προσαρμοστεί πλέον ο ρόλος μου στην ομάδα, αλλά εγώ αυτό που θέλω και προσπαθώ είναι πάντα το να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ και να αξιοποιήσω την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται. Θα ήθελα να πω και κάτι πάντως πάνω σε αυτό το θέμα: είναι κρίμα και μου είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός πως τραυματίστηκε ο Μάντζαρης, γιατί ο Βαγγελάκης είναι φίλος μου και κολλητός μου. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Του ήρθε αυτή η άτυχη στιγμή και πρέπει πλέον να καλύψω και το δικό του κενό, διότι ο ρόλος του στην ομάδα ήταν πολύ σημαντικός".

-Έχετε παίξει φέτος δύο φορές με τον Παναθηναϊκό και τον έχετε κερδίσει ισάριθμες φορές. Θεωρείς πως του έχετε πάρει τον... αέρα και αν θεωρείς πως ο τελικός στο Κύπελλο θα έχει ομοιότητες με το ματς πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

"Όχι, δεν θεωρώ πως θα έχει ομοιότητες. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ουσιαστικά κρίνεται ένας τίτλος σε ένα ματς και οι πιθανότητες είναι 50-50 για κάθε ομάδα. Εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να καταβάλουμε εαυτό ώστε να πάρουμε το Κύπελλο, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ώστε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο".

-Πέρσι πήρατε το Πρωτάθλημα, αλλά χάσατε το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός έχει να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα εδώ και περίπου 15 χρόνια (από το 1997). Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εσάς ώστε να το κατακτήσετε;

"Φυσικά και το να κατακτήσουμε το νταμπλ φέτος στην Ελλάδα είναι κίνητρο για κάθε έναν παίκτη από εμάς στον Ολυμπιακό. Κάθε στόχος είναι κίνητρο και δίνει έξτρα κίνητρο όταν έρχεται η ώρα ώστε να τον πετύχεις. Βέβαια να μην προτρέχουμε, καθώς το νταμπλ φέτος είναι μακριά. Στο πρωτάθλημα έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας. Βλέπουμε κάθε μας ξεχωριστά και τώρα προηγείται ο τελικός στο Κύπελλο, το οποίο και θέλουμε να κατακτήσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα ώστε να το πάρουμε".

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, τόσο σε αυτούς που θα έρθουν να σας στηρίξουν στο Ελληνικό, όσο και σε εκείνους που θα σας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση;

"Περιμένουμε και θέλουμε την στήριξη τους. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Είναι ένα παιχνίδι και ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε καλή μέρα και να κερδίσει. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι πως θα κάνουμε όλοι μας μέσα στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να φέρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά".

Σε βίντεο η συνέντευξη με τον Κώστα Σλούκα:


RedPlanet.gr - Ο Σλούκας στο RedPlanet.gr από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου