ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η πρώτη αποστολή Μίτσελ!

Η πρώτη αποστολή Μίτσελ!

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Ολυμπιακού. Στη 18άδα οι Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Φέισα, Παπάζογλου και Λυκογιάννης, ενώ εκτός έμειναν οι Πάντελιτς, Ντιακιτέ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γκρέκο.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (9/2, 19:30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Ολυμπιακού και οι επιλογές του έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Στη 18άδα βρίσκονται οι Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Φέισα, Παπάζογλου και Λυκογιάννης, ενώ εκτός έμειναν οι Πάντελιτς, Ντιακιτέ και Αβραάμ Παπαδόπουλος για λόγους τακτικής.

Για πρώτη φορά ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται εκτός αποστολής κι ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Εκτός έμεινε και ο Γκρέκο, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη σερί φορά, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, αν και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Εκτός 18άδας έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Πίνο και Κάρολ, οι οποίοι συνέχισαν την Παρασκευή (8/2) τα προγράμματά τους.

Στην τελευταία προπόνηση οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Έκαναν δίτερμα, με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, ενώ νωρίτερα, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και πίεσης προς τον αντίπαλο. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις πάνω στη συμπεριφορά, αμυντικά και επιθετικά, στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα στην Τρίπολη. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Χολέμπας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου