ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσίασε τον Μίτσελ στους παίκτες ο Μαρινάκης και τον ξεναγησε στου Ρεντη (pics+video)

Παρουσίασε τον Μίτσελ στους παίκτες ο Μαρινάκης και τον ξεναγησε στου Ρεντη (pics+video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Τρίτη (5/2) και παρουσίασε τον Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο Ισπανός τεχνικός θα είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας.
Ο Μίτσελ παρουσιάστηκε επίσημα την Δευτέρα (4/2) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Τρίτη (5/2) ο Ισπανός τεχνικός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους προπονήσει.
Μόνο που ο Μίτσελ δεν ήταν μόνος του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και ξέχωρα από τους βοηθούς του, στο πλάι του ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων πήγε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και ουσιαστικά παρουσίασε τον 50χρονο τεχνικό στους παίκτες.


Ο Κ. Μαρινάκης τόνισε πως ο Μίτσελ θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, συμβουλεύοντας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να ακούν προσεκτικά τον προπονητή τους και να τον σέβονται, προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να φέρουν εις πέρας τους στόχους του Ολυμπιακού που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη και το Europa League.
 
Σαφέστατα μια κίνηση με νόημα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που έστειλε σαφές μήνυμα πως στηρίζει απόλυτα τον Μίτσελ και του δίνει το ελεύθερο να πάρει τις αποφάσεις που θεωρεί σωστές για το τμήμα. Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε και προ των ευθυνών τους τους ποδοσφαιριστές για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα ως το τέλος της σεζόν.

Δειτε πλανα απο την ξεναγηση Μιτσελ στου Ρεντη
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου