ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το’ πε και το κάνει

Το’ πε και το κάνει

07/02/2013
 Τετ-α-τετ με τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού άρχισε ο Μίτσελ. Συνομιλία με Φετφατζίδη και Βλαχοδήμο χθες, «σας υπολογίζω», είπε στους παίκτες της Κ-20.

Το’ πε και το κάνει
Ένας από τους λόγους που ο Μίτσελ επελέγη από τον Ολυμπιακό ήταν η εμπειρία του ως προπονητής ακαδημιών και η δυνατότητά του να αναδεικνύει παίκτες. Ο Ισπανός τεχνικός από την πρώτη μέρα δεσμεύτηκε πως θέλει να αξιοποιήσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και το αποδεικνύει, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, εμπράκτως…

Χθες ο Μίτσελ είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, στους οποίους ζήτησε να γίνουν πιο απλοί και ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, να μην κουβαλούν την μπάλα και τους εξήγησε πώς θέλει να κινούνται στον κενό χώρο. Παράλληλα μίλησε στους παίκτες της ομάδας Νέων, που «συμπληρώνουν» τις προπονήσεις λόγω της απουσίας των πολλών διεθνών. «Δεν είστε προσωρινοί εδώ, σας υπολογίζω», τους είπε με νόημα.

Από σήμερα ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει… κανονικά την ομάδα του, καθώς επανέρχονται οι διεθνείς. Το μενού περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και ουσιαστικά αρχίζει η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι Φουστέρ και Πίνο, ενώ δύσκολα θα παίξουν και οι Κάρολ και Γκρέκο.

Ήδη ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να μελετά ενδελεχώς τη Λεβάντε, εν όψει του ματς της επόμενης Πέμπτης στην Ισπανία για τους «32» του Europa League.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου