ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Όπως το 2010

Όπως το 2010

18/05/2013
 Απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Μίτσελ, ο οποίος – όπως είχε συμβεί το 2010 με τον Βαλβέρδε – αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της ομάδας.

Όπως το 2010
Στο μοντέλο… Βαλβέρδε επιστρέφει ο Ολυμπιακός εν όψει την ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το 2010 ο Βάσκος τεχνικός έκανε τις εισηγήσεις του στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ πραγματοποίησε αρκετές από τις περιπτώσεις που άρεσαν στον πρώην προπονητή της ομάδας.

Μετά την απομάκρυνση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, το βάρος πέφτει στον Μίτσελ και στον Χουάνχο Λορένθο.

Ωστόσο, εκείνος που θα δίνει τις «διαταγές» για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος αναχώρησε μαζί με τον μάνατζέρ του, Μαριάνο Αγκιλάρ, για την πατρίδα τους και να έρθουν σε επαφή με παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής ο 50χρονος προπονητής δεν έχει αποφασίσει ποιοι από τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας θα αποχωρήσουν, αλλά έχει στο μυαλό του εκείνους που θέλει να φέρει το φετινό καλοκαίρι.

Ήδη ο ατζέντης του Μίτσελ έχει καταθέσει πρόταση στον Ιλιε Σάντσες της Μπαρτσελόνα Β' (το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης) και προσπαθεί να προχωρήσει την περίπτωση του Τζόναθαν ντος Σάντος (έχουμε αναφέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες), αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός και ο Αγκιλάρ βρίσκονται στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, ενός στόπερ, δύο μέσων (αμυντικό χαφ και «δεκάρι») και δύο επιθετικών (εξτρέμ και σέντερ φορ).

Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα όσον αφορά τη φήμη που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομα του Ίλια Ίβιτς.

Χθες ο Σερβοέλληνας μάνατζερ πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, όμως η συνάντηση αφορούσε την αποδέσμευση (ως ελεύθερου) του Βασιλόγιαννη, όπως είχε συμβεί το περσινό καλοκαίρι με τους Νικλητσιώτη, Βαλεριάνο και άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης, ο παλαίμαχος φορ του Ολυμπιακού εκπροσωπεί και τον Δημήτρη Σιόβα και δεν αποκλείεται να έγινε κουβέντα για ενδεχόμενη μεταγραφή του διεθνούς στόπερ που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης.

Πάντως, οι αλλαγές που έχει προγραμματίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα σταματήσουν στον Κοβάσεβιτς. Θα υπάρξουν κι άλλες σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, ακούγεται ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας ψάχνουν για έναν άνθρωπο, ο οποίος θα είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα έχει ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου