ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


17/05/2013

«Μπορούμε να βγούμε στο Champions League»

Την προσοχή όλων στον Ατρόμητο στους επόμενους αγώνες των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας επέστησε ο Λουίς Μπρίτο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορούμε να βγούμε στο Champions League»
Αισιόδοξος ότι ο Ατρόμητος είναι ικανός να καταλάβει την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και να κερδίσει το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League παρουσιάστηκε ο Λουίς Μπρίτο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορούμε να φτάσουμε και αυτό τον στόχο. Κοιτάμε, όμως, κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τια θα κάνουμε», τόνισε ο Βραζιλιάνος χαφ μετά τη νίκη των Περιστεριωτών επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Μπρίτο στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για τις ελπίδες των «κυανόλευκων» να καταλάβουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ:

«Τώρα όλη η ομάδα είναι κοντά. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Κοιτάμε, όμως, κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τια θα κάνουμε»

Για τη νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι:

«Ήταν ένα παιχνίδι που αν χάναμε ο ΠΑΟΚ θα έφευγε επτά βαθμούς μπροστά από εμάς και αυτό θα δυσκόλευε το δικό μας και να πάρουμε ένα καλό εισιτήριο για την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Εμείς, όμως, μπήκαμε πιο δυνατά. Τον βόλευε τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία.

Εμείς έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε περισσότερες ελπίδες στη συνέχεια των πλέι οφ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλοί και δείξαμε ότι έχουμε την δυνατότητα να σκοράρουμε».

Για τον Πίτου Γκαρσία και την εκτέλεση των στημένων φάσεων:

«Ο Πίτου είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και σε έναν τέτοιο αγώνα έδειξε ότι μπορούμε με τα στημένα του να γίνουμε περισσότερο επικίνδυνοι. Από δύο στημένα καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό οφείλεται σε εκείνον».

Για το φαβορί στους αγώνες κατάταξης

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, όμως εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Απομένουν πολλοί αγώνες για να σκεφτόμαστε τι θα γίνει στη βαθμολογία».

Για το αν το ρόστερ του Ατρομήτου μπορεί να ανταπεξέλθει του χρόνου στο Champions League, εφόσον εξασφαλίσουν το συγκεκριμένο… εισιτήριο:

«Άλλο το Champions League, άλλο τα πλέι οφ και άλλο το Κύπελλο. Ας κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και αν πάμε καλά, στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα…».

«Περισσότερες ήταν οι ζημιές παρά τα έσοδα»

16/05/2013
 Περισσότερο ανακουφισμένος παρά προβληματισμένος από την αποχώρηση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περισσότερες ήταν οι ζημιές παρά τα έσοδα»
Για την επόμενη μέρα του ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποιούταν από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ως έδρα μίλησε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περισσότερη ζημιά έκαναν, παρά χρησιμοποίησαν σωστά το Στάδιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταδίου και πρόσθεσε:

«Σήμερα μιλάμε με το Υπουργείο Πολιτισμού και θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μεγάλη εκδήλωση. Θα γίνου αρκετά πράγματα στο μέλλον».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για την αποχώρηση των δύο αθηναϊκών ομάδων από το Στάδιο της Καλογρέζας

«Στη δύσκολη εποχή που ζούμε όλους μας βασανίζει κάτι. Όχι μόνο για το ΟΑΚΑ, αλλά η κοινωνία μας γενικότερα. Το ΟΑΚΑ είναι το μέρος που διεξήχθησαν οι δεύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα μετά το 1896. Ο χώρος είναι Στάδιο, δεν είναι γήπεδο. Σε όλες τις χώρες τα στάδια τα σέβονται και τα τιμούν.

Εδώ το χώρο μας δεν τον σεβάστηκαν με τα έκτροπα που έχουν γίνει. Πιστεύω ότι πάντα οι γνωστοί-άγνωστοι τα κάνουν. Όταν είμαστε με γνωστούς θα λειτουργήσει το Στάδιο σαν γήπεδο. Οι γύρω χώροι, όπως η στοά του Καλατράβα, όταν χρησιμοποιηθεί κανονικά και δεν θα φοβάται ο επιχειρηματίας να έρθει να κάνει μία Α επένδυση για να μην το σπάσουν εκνευρισμένοι οπαδοί.

Ακόμα είναι νωρίς. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, οι σωστοί χώροι πρέπει να εκμεταλλευτούν. Όταν έχει αγώνα ποδοσφαίρου, σταματούσαν οι άλλοι αγώνες. Ο χώρος είναι Στάδιο και ανήκει σε όλους και όχι στους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας. Όπως είπε ο Υπουργός Αθλητισμού (Γιάννης Ιωαννίδης), ο αθλητισμός ενώνει».

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα:

«Έτσι και αλλιώς είμαστε στα δικαστήρια με τις διοικήσεις των δύο συλλόγων. Από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν αυτά τα έσοδα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι άλλο. Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω κάτι αυτή τη στιγμή. Στην Βαρκελώνη το Στάδιο δεν ερήμωσε. Ήδη γίνεται αυτό, όμως όλα θα φτιαχτούν. Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τίποτα για το κόστος λειτουργίας του Σταδίου. Έχουμε ένα τεράστιο προσωπικό.

Πρόκειται για πολλά στρέμματα γης και δίνει δουλειά σε αρκετό κόσμο. Τα γήπεδά μας, όπως αυτά του τένις, είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να αξιοποιηθούν οι περιβάλλοντες χώροι εκτός των γηπέδων, αλλά οι επιχειρηματίες φοβόντουσαν να βάλουν τα χρήματά τους για την αξιοποίησή αυτών.

Δεν τα λέω εγώ, αλλά επανειλημμένως τα έχετε καταγράψει αυτά τα περιστατικά. Περισσότερη ζημιά έκαναν, παρά χρησιμοποίησαν σωστά το Στάδιο. Σήμερα μιλάμε με το Υπουργείο Πολιτισμού και θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μεγάλη εκδήλωση. Θα γίνουν αρκετά πράγματα στο μέλλον».

Γιαννιώτας: «Ήρθε η στιγμή να φύγω»

16/05/2013
 Στην αποκάλυψη ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Άρη προχώρησε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Γιαννιώτας: «Ήρθε η στιγμή να φύγω»
Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Άρη και να δοκιμάσει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο δήλωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε πως σκέφτεται σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού δεν θέλει να ξαναζήσει τα ίδια φέτος και δεν απέκλεισε τη πιθανότητα να αγωνιστεί και σε ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στα «Αθλητικά Νέα των συντακτών»

Υπάρχει μια χαμηλή ρήτρα στο συμβόλαιο σου. Είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις να κερδίσει περισσότερα χρήματα από εσένα ο Αρης;

«Θέλω να μιλήσω ανοιχτά πλέον, γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Εγινα επαγγελματίας επί διοίκησης Αθανασιάδη και με κοστολόγησαν αυτά τα χρήματα. Μάλλον δεν πίστευε κανείς σε μένα ότι θα παίξω μπάλα. Οταν πας να πάρεις ένα αμάξι και 20.000 δε θα προσφέρεις 30.000. Σίγουρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Αρη γιατί με ανέδειξε, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι».

Θέλεις να μείνεις ή να φύγεις;

«Θα κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου. Θέλω να δουλέψω ήσυχος, χωρίς να έχω ένα άγχος. Δε θέλω να διαβάζω ότι ο Αρης μπορεί να υποβιβαστεί εξαιτίας των χρεών. Αγαπάω τον Αρη, εδώ μεγάλωσα. Αλλά έχω μπροστά μου 10 χρόνια καλού ποδοσφαίρου. Θέλω να κάνω καριέρα. Δε γίνεται να ζω συνέχεια σ’ ένα αβέβαιο περιβάλλον».

Είσαι κοντά στην απόφαση να αποχωρήσεις;

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Σίγουρα στο μυαλό μου υπάρχει η σκέψη να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, να ανεβώ ένα επίπεδο. Νιώθω ότι ήρθε η στιγμή για εμένα και πιστεύω ότι έχω δυνατότητες. Το όνειρο μου είναι να παίξω στο εξωτερικό, αλλά αν δεν προκύψει, θα περιμένω κάτι από Ελλάδα».

Θα έπαιζες σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα;

«Θα μου είναι δύσκολο να παίξω κόντρα στον Αρη. Αλλά το βλέπω πιο επαγγελματικά πλέον. Ο Αρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου, δε γίνεται διαφορετικά. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου, τα όνειρα μου. Σημαντικό κομμάτι είναι τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Δε το δέχομαι να μου πετάνε ψίχουλα και κάποιοι άλλοι να έχουν "φάει" εκατομμύρια».

Εχουν βάση όσα έχουν γραφτεί στα ελληνικά ΜΜΕ για ενδιαφέρον για την απόκτηση σου;

«Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά δεν ξέρω από ποιες ομάδες. Υπομονή και θα δούμε…»

Μπορείς να μιλήσεις με πιθανότητες για το αν θα παραμείνει στον Αρη;

«Είμαι κοντά στην απόφαση ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Δε θέλω να πω ότι μένω και σε δέκα μέρες να έρθει πρόταση και να φύγω. Αλλά δεν μπορώ να ζω με την αβεβαιότητα του Αρη. Δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό. Υπήρχαν παιδιά που δεν είχαν λεφτά να έρθουν προπόνηση! Παίκτες του Αρη ζητούσαν δανεικά! Ξέρω ότι σε πολλούς δε θα αρέσουν αυτά που λέω, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι όλα ρόδινα».

Στην προπόνηση ο Σαββίδης!

16/05/2013
 Αποφασισμένος να θέσει παίκτες και τεχνικούς προ των ευθυνών τους είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος ζήτησε να αλλάξει ώρα η της προπόνησης του ΠΑΟΚ για να τους τα… ξαναπεί ένα «χεράκι»!

Στην προπόνηση ο Σαββίδης!
Ο ηγέτης της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης είναι απογοητευμένος από τα γεγονότα και τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και θέλει με αυτόν τον τρόπο να αντιληφθούν οι πάντες στην ομάδα τη δυσαρέσκειά τους, αφού κινδυνεύουν να χαθούν όλοι οι στόχοι της φετινής σεζόν.

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Σαββίδης μίλησε με σκληρά λόγια, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει εκεί.

Έτσι, ζήτησε η σημερινή προπόνηση να διεξαχθεί στις 15.00 στην Τούμπα ώστε να δώσει κι εκείνος το «παρών» με την τοποθέτησή του να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πήγε στα Σπάτα ο Μπάγεβιτς

16/05/2013
 Επιθεώρηση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πήγε στα Σπάτα ο Μπάγεβιτς
Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, θέλοντας να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο γυρίζουν σελίδα και την επικείμενη εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Πρωταγωνιστής της νέας εποχής στην ΑΕΚ θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή διάφορους ανθρώπους που θα θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο που έχει ετοιμάσει.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μπάγεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο επικεφαλή στη διοίκηση της ΑΕΚ. Ο Σερβοέλληας δεν είχε προλάβει να δουλέψει στα Σπάτα, αφού είχε αποχωρήσει λίγο καιρό πριν και στη συνέχεια ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πήγε κατά τις έντεκα το πρωί και έφυγε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο πρώην τεχνικός μίλησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και σήμερα πήγε στα Σπάτα για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Επίσης, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Σερβοέλληνας θα ενημερώσει για όσα είπε σε γραπτή του αναφορά τον Μελισσανίδη, ο οποίος θα επικοινωνήσει με τον Νίκο Νοτιά για τη χρήση του προπονητικού κέντρο, τη νέα σύμβαση και την τελική συμφωνία.

«Πόρτα» Ρέγκεκαμπφ στον ΠΑΟΚ!

16/05/2013
 Αρνητική απάντηση εισέπραξε ο ΠΑΟΚ από τον Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, σύμφωνα με τον Τύπο της Ρουμανίας.

«Πόρτα» Ρέγκεκαμπφ στον ΠΑΟΚ!
Το «όχι» του Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο ρουμανικός Τύπος. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο «Δικέφαλος του Βορρά», μαζί με τη ρωσική Κράσνονταρ και μία ομάδα από την Αγγλία, χτύπησαν την… πόρτα του 37χρονου τεχνικού, ωστόσο εκείνος απέρριψε και τις τρεις προτάσεις, καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει στον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μάλιστα, ο Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, ο οποίος πρόσφατα οδήγησε τη Στεάουα στη –μαθηματική- κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας, είναι πολύ κοντά στο να επεκτείνει κατά δύο χρόνια τη συνεργασία του με την ομάδα του Βουκουρεστίου, με την οποία θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι που έρχεται.

Πολυτιμότερος του Παναθηναϊκού ο Καρνέζης

16/05/2013
 Ο Ορέστης Καρνέζης αναδείχθηκε πολυτιμότερος του Παναθηναϊκού για την σεζόν που ολοκληρώνεται, έπειτα από ψηφοφορία των οπαδών στην σελίδα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Πολυτιμότερος του Παναθηναϊκού ο Καρνέζης
Η ψηφοφορία των οπαδών του Παναθηναϊκού στην σελίδα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στο Facebook ολοκληρώθηκε και όπως έγινε γνωστό, νικητής αναδείχθηκε ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο διεθνής γκολκίπερ συγκέντρωσε τις προτιμήσεις των οπαδών των «πράσινων» και αναδείχθηκε πολυτιμότερος της σεζόν. «Σύμφωνα με την χθεσινή ψηφοφορία μας, επιλέξατε ως τον πολυτιμότερο παίχτη για τη φετινή σεζόν, τον Ορέστη Καρνέζη! Πολλά συγχαρητήρια στον Τερματοφύλακα μας, καθώς με τον χαρακτήρα του, την σκληρή δουλειά και την αγωνιστική του απόδοση έφτασε σε αυτό το επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Λαζαρίδης: «Δεν έχει συνέλθει ο ΠΑΟΚ»

16/05/2013
 Επηρεασμένος από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο είναι ο ΠΑΟΚ όπως υποστήριξε ο Νίκος Λαζαρίδης κάτι που έπαιξε ρόλο στο χθεσινό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Λαζαρίδης: «Δεν έχει συνέλθει ο ΠΑΟΚ»
Επηρεασμένος από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο είναι ο ΠΑΟΚ όπως υποστήριξε ο Νίκος Λαζαρίδης. Ο άσος του Ατρόμητου χαρακτήρισε ισορροπημένη την κατάσταση στα πλέι-οφ στη Σούπερ Λίγκας μετά τη νίκη επί του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη στον Αθλητικό Metropolis:

-για την χθεσινή νίκη του Ατρόμητου:
«Όταν νικάς είναι όλα πολύ καλύτερα. Ήταν μία πολύ σημαντική και δίκαια νίκη. Ξεκινήσαμε καλύτερα στο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Μείναμε πίσω στο σκορ από ένα γκολ οφ-σάιντ, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε».

-για τα δύο τέρματα που δέχθηκε ο Ατρόμητος από στημένες φάσεις:
«Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις τις στημένες φάσεις και είναι λογικό να καταφέρουμε να σκοράρουμε με αυτό τον τρόπο».

-για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ:
«Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο. Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μου ήταν πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα χθες δεν ήταν καλή η ομάδα της Θεσσαλονίκης».

-για τη συνέχεια των πλέι-οφ:
«Μένουν ακόμη πέντε παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι ισορροπημένα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πάρα πολλά. Η δική μας ομάδα πιστεύω ότι στην καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά. Το είδαμε και στο χθεσινό παιχνίδι και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια».

-για την παρουσία του Παράσχου στον πάγκο του Ατρόμητου:
«Η ομάδα με τον Γιώργο Παράσχο, παίζει πιο επιθετικά, δημιουργεί ευκαιρίες. Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν στην ψυχολογία»

-για την επόμενη αγωνιστική:
«Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Τρίπολη. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

-για τον Άρη:
«Ο Άρης φέτος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το οικονομικό ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα, τουλάχιστον όσο ήμουν κι εγώ εκεί. Δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά του. Αλλά ο Άρης έχει τον κόσμο του και θα βρει την άκρη».

«Καμία επαφή με Παναθηναϊκό»

16/05/2013
 Με κανέναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού δεν έχει μιλήσει ο Μανώλης Μονιάκης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr, ενώ παρομοίασε με άθλο την παραμονή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα.

«Καμία επαφή με Παναθηναϊκό»
Καμία επαφή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν είχε ο Μανώλης Μονιάκης, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr.

Μάλιστα, ο αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε πως προτεραιότητα του είναι να εξασφαλίσει μία καλή πρόταση για την ομάδα του και μετά να κοιτάξει το δικό του συμφέρον.

Εκτός αυτού ο 25χρονος μπακ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της σεζόν καταφέρνοντας, όμως, να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Θέμη Λιουδάκη ο Μανώλης Μονιάκης:

Για τη φετινή σεζόν:

«Το φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν καλό, αφού πολλές ομάδες είχαν προβλήματα, με αποτέλεσμα η ποιότητα του να είναι χειρότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, εμείς κάναμε ένα σπουδαίο κατόρθωμα μένοντας στην κατηγορία. Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς πως η καλοκαιρινή προετοιμασία που κάναμε ήταν ελλιπέστατη, τότε θα καταλάβει πως μιλάμε για έναν πραγματικό άθλο!».

Για το αν ο ΟΦΗ αδικείται από την τελική κατάταξη:

«Πιστεύω πως μας αδικεί. Κατά την διάρκεια της σεζόν κάναμε πολλές καλές εμφανίσεις, όμως εξαιτίας μερικών λεπτομερειών δεν καταφέραμε να πάρουμε σε μερικά παιχνίδια το αποτέλεσμα που μας αναλογούσε. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στα εκτός έδρας ματς που από βαθμολογικής άποψης δεν τα πήγαμε καλά αν και είχαμε καλή απόδοση σε αρκετά από αυτά. Είχαμε όλες τις δυνατότητες να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας πιο γρήγορα, χωρίς να έχουμε το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών. Ωστόσο, τέλος καλό όλα καλά».

Για το αν θεωρεί πως η σεζόν που πέρασε ήταν επιτυχημένη:

«Φυσικά και ήταν επιτυχημένη. Από το καλοκαίρι είχαμε πει πως θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και τελικά το κάναμε. Δεν έχει σημασία αν αυτό ήρθε δύσκολα ή εύκολα. Σημασία έχει πως τα καταφέραμε, παρά τις δυσκολίες που είχαμε. Άρα, για εμένα είναι μία πετυχημένη σεζόν».

Για το πως κρίνει την δική του απόδοση κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς:

«Μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος με τις φετινές μου εμφανίσεις. Μετά από χρόνια είχα τόσες πολλές συμμετοχές, οι οποίες συνοδεύτηκαν με υψηλού επιπέδου αποδόσεις. Ωστόσο, πιστεύω πως με μία καλή προετοιμασία το καλοκαίρι την επόμενη σεζόν θα τα πάω ακόμη καλύτερα».

Για τα δημοσιεύματα που ήθελαν να ενδιαφέρεται για εκείνον ο Παναθηναϊκός:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη μεριά τους προς το πρόσωπό μου. Αν έρθει κάποια πρόταση για εμένα είτε από τον Παναθηναϊκό είτε από κάποια άλλη ομάδα, τότε πρώτα θα κοιτάξω το καλό του ΟΦΗ και μετά το δικό μου. Δεν θα μπορούσα να φύγω από την ομάδα, χωρίς να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ από την πλευρά μου, καθώς ο ΟΦΗ είναι η δεύτερη οικογένειά μου».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Γιάννη Πετάκη και ποιες οι διαφορές μεταξύ τους:

«Και οι δύο βοήθησαν πολύ την ομάδα. Έδωσαν ό,τι είχαν προκειμένου ο ΟΦΗ να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Με τον Αναστόπουλο παίζαμε πιο αμυντικά και προσπαθούσαμε να “χτυπήσουμε” τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις. Με τον Πετράκη αυτό άλλαξε και η ομάδα ήταν πιο επιθετική. Βέβαια, αυτό είχε συνέπεια στην αμυντική μας λειτουργία, καθώς στον δεύτερο γύρο δεχτήκαμε αρκετά τέρματα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για έναν προπονητή που έρχεται στα μέσα της σεζόν είναι δύσκολο να αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία μίας ομάδας, αλλά ακόμη και έτσι τα πήγαμε καλά».

Για το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της σεζόν:

«Το κλίμα στα αποδυτήρια για άλλη μία χρονιά ήταν πολύ καλό και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν και είχαμε πολλά νέα παιδιά αυτή την σεζόν καταφέραμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε να μείνουμε ο ένας δίπλα στον άλλον και να είμαστε σαν μία “γροθιά”».

Για το αν τα προβλήματα τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον διοικητικό ήταν λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια:

«Μπορώ να πω πως φέτος είχαμε πιο λίγα προβλήματα τόσο σε διοικητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και πιστεύω πως αν παραμείνουν τα πράγματα έτσι όπως είναι, τότε σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν καθόλου».

Για το πως αισθάνεται όταν αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο του ΟΦΗ:

«Είναι τιμή για εμένα. Είναι κάτι που ονειρευόμουν πιο παλιά και πλέον είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να το πραγματοποιήσω. Ο ΟΦΗ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και έχει μία ιστορία που θα την ζήλευαν πολλοί άλλοι σύλλογοι. Άρα, μόνο χαρούμενος είμαι που φοράω τόσο τη φανέλα του ΟΦΗ όσο και το περιβραχιόνιό του».

Για το γεγονός πως αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 25 ετών:

«Είναι ένας περίεργος ρόλος για εμένα. Ωστόσο, δεν θα είχα μείνει για τόσα χρόνια στην ομάδα αν δεν είχα τους ανθρώπους του συλλόγου να με στηρίζουν και τον κόσμο να είναι δίπλα μου στις καλές και στις κακές στιγμές μου. Ωστόσο, ως μία από τις “παλιοσειρές” των αποδυτηρίων προσπαθώ να δίνω συμβουλές στους νεότερους συμπαίκτες μου και να τους βοηθάω, ώστε να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο μέλλον».

«Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

16/05/2013
 Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα δυσκολεύει την θέση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ, όμως ο Ρούμπεν Ράγιος πιστεύει πως αν οι Αρκάδες εκμεταλλευτούν την έδρα τους θα καταφέρουν πολλά.

«Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»
Οι νίκες στην έδρα του μπορούν να δώσουν στον Αστέρα Τρίπολης εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός μέσος, μπορεί να ήταν κάκιστος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όμως ήταν συνεπής στο ραντεβού του με τ

Ο Ράγιος τόνισε: «Στην έδρα μας πρέπει να πάρουμε τη νίκη, για να έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ειδικό πρόγραμμα στον Μαυρία

16/05/2013
 Ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός δύσκολου καλοκαιριού έχει δώσει ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού στον Χάρη Μαυρία.

Ειδικό πρόγραμμα στον Μαυρία
Ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός δύσκολου καλοκαιριού έχει δώσει ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού στον Χάρη Μαυρία.

Ο νεαρός άσος του τριφυλλιού πρόκειται να αποτελέσει έναν από τους παίκτες – κλειδιά για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν που σχεδιάζει ο Γιάννης Αναστασίου.

Το καλοκαίρι ο Μαυρίας θα συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο νέων κάτι που σημαίνει ότι θα έχει λίγες ημέρες για να μπορέσει να ξεκουραστεί.

Για τον λόγο αυτό ο Γιούσεφ Φος σχεδίασε ένα ειδικό πρόγραμμα στον νεαρό άσο έτσι ώστε να συνεχίσει να προπονείται για να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε στους κοιλιακούς αλλά και να είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ανακοινώθηκε ο Δερμιτζάκης

16/05/2013
 Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παύλος Δερμιτζάκης, αφού βρέθηκε στο Ηράκλειο, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των Κρητικών και ανακοίνωθηκε, με συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ανακοινώθηκε ο Δερμιτζάκης
Τεχνικός του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο 44χρονος τεχνικός το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου του Ηρακλείου με τους οποίους και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτελεί και με την βούλα προπονητής της ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς σήμερα το απόγευμα υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Η παρουσίαση του Παύλου Δερμιτζάκη θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού γηπέδου».

Με κόσμο στην Τρίπολη

16/05/2013
 Την στήριξη του κόσμου του θα έχει στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ ο Ατρόμητος, αφού θα ταξιδέψει κόσμος στην Τρίπολη.

Με κόσμο στην Τρίπολη
Με τον κόσμο στο πλευρό του θα ταξιδέψει στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Η τιμή του εισιτήριου θα είναι στα 10 ευρώ και θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ανακοινώνει ότι σήμερα μέχρι τις 20.30 θα γίνεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 4.

Την  Παρασκευήτο ωράριο λειτουργίας θα είναι 16.30 με 20.00».

Προσφυγή ο Κατίδης

16/05/2013
 Προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την μη καταβολή δεδουλευμένων ύψους 45.000 ευρώ κατέθεσε ο Γιώργος Κατίδης.

Προσφυγή ο Κατίδης
Μετά τον Μαρουδή Μπουγαΐδη και νεαρός μεσοεπιθετικός επέλεξε τη δικαστική οδό για να λύσει τις οικονομικές του διαφορές με την «Ένωση».

Ο 19χρονος αξιώνει συνολικά το ποσό των 45.000 ευρώ από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ, παράλληλα, η επιλογή του αυτή στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θέλει να βρίσκεται στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο ο Μπουγαΐδης, όσο και ο Κατίδης εκπροσωπούνται από τον Θεόφιλο Καρασσαβίδη.

Η αιχμή του Ιβάν για τον τελικό…

16/05/2013
 Αιχμή για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου άφησε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα.

Η αιχμή του Ιβάν για τον τελικό…
Αιχμή για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου άφησε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνοντας μια αναφορά στους στόχους που είχε θέσει για την εφετινή σεζόν για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σχολίασε και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε εάν είχαν γίνει σε εμάς αυτά στον τελικό. Όμως αυτό είναι πρόβλημα της Τρίπολης», είπε ο Ιβάν Σαββίδης.

«Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια»

16/05/2013
 Έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του είναι ο Μηνάς Τζανής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε άπαντες αποχώρησε από την ομάδα του Πλατανιά, ύστερα από τρία χρόνια.

«Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια»
Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στον Πλατανιά και τα Χανιά, ο Μηνάς Τζανής αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους». Ο Έλληνας αμυντικός ανακοίνωσε πως αποχωρεί, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και φυσικά ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Ευχαριστώ πολύ τον Πλατανιά για τα υπέροχα 3 χρόνια που πέρασα εδώ μαζί σας. Την διοίκηση, τους προπονητές τους συμπαίκτες μου, όλο το επιτελείο της ομάδας και όλους τους φιλάθλους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Γ΄ κατηγορία μέχρι κ σήμερα που φεύγω. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα».

Ιβάν ο… τρομερός

16/05/2013
 Έντονη κριτική σε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος τους μίλαγε για τρεισήμισι ώρες… «Μην μας γυρίσετε την πλάτη», το μήνυμά του στους οπαδούς.

Ιβάν ο… τρομερός
Εντονότατη κριτική σε όλους όσοι έχουν σχέση με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του σήμερα στην Τούμπα η οποία διήρκησε περίπου τρεισήμισι ώρες.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους, την στιγμή που εκείνος προσπαθεί και είναι οικονομικά απέναντί τους απολύτως εντάξει και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν στη δουλειά για να μπορέσει να αντιστραφεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα πλέι-οφ.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν θέλει να μάθει πως διέρρευσαν στον Τύπο τα όσα τους είπε γιατί…

Εξερχόμενος από την Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους δημοσιογράφους που περίμεναν και τους μίλησε για την ομάδα κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, με πολλές αναφορές για το μέλλον.

«Θέλω αυτή η κουβέντα και η μεγάλης διάρκειας συζήτηση που είχα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μείνει μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ», ανέφερε για την ομιλία που είχε με τους παίκτες και συνέχισε απευθυνόμενος στους οπαδούς…

«Πριν από τις ερωτήσεις σας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας και για την εμφάνιση μας στο χθεσινό παιχνίδι και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τα ημιτελικά του κυπέλλου», τόνισε και συνέχισε:

«Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε μια μονολεκτική απάντηση για να αξιολογήσουμε αυτό που συμβαίνει, αλλά μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία να σταθούμε όρθιοι. Εγώ δεν θα ήθελα να απογοητευτούν οι φίλαθλοι μας και ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μας μετά από αυτή την πολύωρη κουβέντα που είχαμε να κατάλαβαν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Κι εγώ βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα.

Τον στόχο που έχουμε θέσει δεν τον αναιρούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει και συνέχεια με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπου θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε συνολικά την εικόνα του παιχνιδιού και της ομάδας. Εκεί όπου υπάρχουν τα προβλήματα και ξέρετε και εσείς που υπάρχουν προβλήματα θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Αυτό είναι όλο», κατέληξε.

Βγάζει συμπεράσματα ο Δερμιτζάκης

16/05/2013
 Την δυνατότητα να δει παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και της Κ-20 θα έχει ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή (17/5).

Βγάζει συμπεράσματα ο Δερμιτζάκης
Ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τους παίκτες του ΟΦΗ τόσο της πρώτης ομάδας όσο και εκείνης της Κ-20 θα έχει στο φιλικό που θα γίνει την Παρασκευή (17/5) ανάμεσά τους ο νέος τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο 44χρονος προπονητής ήδη έχει μία εικόνα για το έμψυχο υλικό της ομάδας του Ηρακλείου, όμως επιθυμεί να το παρακολουθήσει και εν ώρα δράσης, ενώ έτσι θα έχει την δυνατότητα να «τσεκάρει» και ποδοσφαιριστές της Κ-20.

Κατά τα άλλα την Πέμπτη (16/5) οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Τετάρτης (15/5), πραγματοποιώντας αγωνιστικά παιχνίδια με μπάλα υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνενάκη.

Εγκρίθηκε το δάνειο

16/05/2013
 Να εισηγηθεί στη ΓΣ για την εξασφάλιση ομολογιακού δανείου ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εγκρίθηκε το δάνειο
Στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να ληφθεί ομολογιακό δάνειο ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας.

Απλώς απομένει και η τελική έγκριση από την Γενική Συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 11.

Σε αυτή ο Γιάννης Αλαφούζος θα ενημερώσει για τους όρους που θα ληφθεί το δάνειο αυτό, το οποίο πρόκειται να δώσει μια «γερή» οικονομική ανάσα στην ομάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πράσινοι θα μπορούν να λάβουν τα πέντε εκατομμύρια αυτά σε δόσεις έχοντας –φυσικά- την ελευθερία εάν επιθυμούν να μην πάρουν όλο το ποσό στην περίπτωση που βρεθούν κάποια έσοδα.

Τα γνωστά προβλήματα…

16/05/2013
 Μετά τις υποδείξεις του Ιβάν Σαββίδη, έγινε και κανονική προπόνηση στον ΠΑΟΚ, ενόψει της συνέχεις των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τα γνωστά προβλήματα…
Ο Γιώργος Γεωργιάδης περιέλαβε στο πρόγραμμα της Πέμπτης στην Τούμπα ασκήσεις αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι Κατσικάς και Κωνσταντινίδης μπορεί να «ανέβασαν» ρυθμούς, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση όσους αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ-20 στο φιλικό εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πέλκας, Πόποβιτς, Κίτσιου, Β. Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Κόσε), οι οποίοι ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα, έπαιξαν ένα διπλό "έξι εναντίον έξι" σε μικρό χώρο.

Καλό θέαμα και… καλό καλοκαίρι

16/05/2013
 Χωρίς νικητή (2-2) έληξε το φιλικό του Πανθρακικού με τον Άρη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου για τις δύο ομάδες.

Καλό θέαμα και… καλό καλοκαίρι
Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Άρη με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο φορές.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς και για τους δύο συλλόγους την τρέχουσα σεζόν, αφού σε λίγες μέρες οι παίκτες τόσο του Πανθρακικού όσο και του Άρη θα αφήσουν τις… προπονήσεις για να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στο παιχνίδι ο Άρης ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο 4’ με τον Παπαστεριανό, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωστόσο, ο Πανθρακικός μετά από λίγο και συγκεκριμένα στο 16’ με τον Καστσελάν έφεραν το ματς στα ίσα.

Αν και φιλικό το ματς είχε καλό ρυθμό τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι με τον Τζάνη στο 62’ πήραν «κεφάλι» στο σκορ, όμως δεν το χάρηκαν, αφού στο 70’ ο Τριανταφυλλάκος με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης: Βελλίδης, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καραγιάννης, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης.

Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Χρήστου, Μελίσσης, Καθάριος, Μίνγκας, Χέφντρααντ ,Πόπτσης, Τζάνης, Αλέξιο,Κατσελάν, Σκλιοπίδης.

«Κλείδωσε» η αδυναμία της ΑΕΚ!

16/05/2013
 Έγγραφο στο οποίο δηλώνει την αδυναμία συμμετοχής της στην Football League για την επόμενη σεζόν απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ, επισημοποιώντας την παρουσία της στη «νέα» Γ' Εθνική.

«Κλείδωσε» η αδυναμία της ΑΕΚ!
Όπως αναμενόταν, ο Ανδρέας Δημητρέλος υπέγραψε και έστειλε την Πέμπτη έγγραφο στη Football League που δηλώνει την αδυναμία της «Ένωσης» να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα.

Έτσι, αυτό σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν την προσεχή σεζόν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, δηλαδή στη «νέα» Γ' Εθνική.

Με δύο «φρέσκους» στην Τρίπολη

16/05/2013  
Στις υπηρεσίες των Σωκράτη Φυτανίδη και Θανάση Καραγκούνη, που εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ,υπολογίζει ο Γιώργος Παράσχος για την επόμενη αναμέτρηση των πλέι-οφ απέναντι στον Αστέρα.

Με δύο «φρέσκους» στην Τρίπολη
Το πρώτο βήμα στον Ατρόμητο έγινε με τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ, ωστόσο, ο Γιώργος Παράσχος δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων θα έχει στη διάθεσή του για τον προσεχή αγώνα απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολης και τους Σωκράτη Φυτανίδη και Θανάση Καραγκούνη, που εξέτισαν τις ποινές τους λόγω καρτών στο παιχνίδι απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά».

Όσον αφορά, τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία στην προπόνηση , ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Ναπολεόνι έχει διάταση στον έσω πλάγιο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει κάτι το ανησυχητικό.

Αποχώρηση με «ευχαριστώ» από Τζανή

16/05/2013
 Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Πλατανιά ο Μηνάς Τζανής, που ευχαρίστησε θερμά την ομάδα για τα τρία χρόνια της θητείας του.

Αποχώρηση με «ευχαριστώ» από Τζανή
Ο Έλληνας αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη ενόψει της νέας σεζόν και αποχωρεί έπειτα από τρία χρόνια παραμονής στην ομάδα των Χανιών.

Στο πλαίσιο της αποχώρησής του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω Facebook την διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα καθώς και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ευχαριστώ πολύ τον Πλατανιά για τα υπέροχα 3 χρόνια που πέρασα εδώ μαζί σας. Την διοίκηση, τους προπονητές τους συμπαίκτες μου, όλο το επιτελείο της ομάδας και όλους τους φιλάθλους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Γ΄ κατηγορία μέχρι κ σήμερα που φεύγω. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά».

Πρώτα να λυθεί το οικονομικό...

16/05/2013
 Η λύση των οικονομικών προβλημάτων ήταν το θέμα που κυριάρχησε στο ΔΣ του Πανιωνίου την Πέμπτη.

Πρώτα να λυθεί το οικονομικό...
Έστω μέσω υψηλών τόνων και αντεγκλήσεων, οι άνθρωποι που ελέγχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ζήτησαν μεγαλύτερη συνέπεια στις πληρωμές των παικτών, ώστε να μην υπάρξουν εσωτερικά προβλήματα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη τόνισαν πως έχουν όλη την καλή διάθεση να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όμως αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τα χρέη που έχουν «πνίξει» τον σύλλογο.

Πάντως, η ΠΑΕ δεσμεύτηκε ότι τα χρήματα από τις δύο τελευταίες δόσεις των τηλεοπτικών θα πάνε στους ποδοσφαιριστές, μέσω εκχωρήσεων.

Σκόνδρας: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί»

16/05/2013
 Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί παρά την ήττα από τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Σκόνδρας: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί»
Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί παρά την ήττα από τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας.

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί παρά την ήττα του, πρέπει όμως αυτό να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο γιατί όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά», τόνισε ο αρχηγός του Ατρομήτου.

-για τη χθεσινή αναμέτρηση και τη νίκη της ομάδας του:
«Θεωρώ πως κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν ζημιά και γι? αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω πως αυτή η νίκη μας άξιζε. Ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε αλλά πιστεύω πως εμείς τον δυσκολέψαμε περισσότερο».

-για το αν μετά από αυτή τη νίκη μπαίνει και ο Ατρόμητος στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης:

«Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα την πρώτη αγωνιστική, όλα ξεκινάνε από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν βαθμό παραπάνω αλλά από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι τελικοί».

-για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί:

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί παρά την ήττα του, πρέπει όμως αυτό να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο γιατί όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά».

-για τον Παράσχο:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και με την άφιξη του μας βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Στην χθεσινή νίκη σίγουρα έβαλε και αυτός το χεράκι του. Δεν παίρνουν όμως τα μυαλά μας αέρα, πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί και στο τέλος θα φανεί η αξία αυτής της νίκης».

Σκάουτινγκ σε όλα τα μέτωπα

16/05/2013
 Η νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ θα γυρίσει στις 7 Ιουνίου, όμως στο αγωνιστικό τμήμα έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη «νέα» Γ’ Εθνική.

Σκάουτινγκ σε όλα τα μέτωπα
Η επίσκεψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, το πρωί της Πέμπτης (16/05), στα Σπάτα μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί σχετικά με τις κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα. Ο «Τίγρης» έπειτα από τις επαφές που έχει ξεκινήσει για την ανέγερση του καινούργιου «σπιτιού» της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια από τα τέλη Απριλίου, «τρέχει» και το πλάνο για την κατάρτιση του νέου ρόστερ.

Ο Τραϊανός Δέλλας, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας έχοντας στο πλευρό του τους Άκη Ζήκο και Βασίλη Μπορμπόκη. Μάλιστα, ο παλαίμαχος μέσος της «Ένωσης» δεν αποκλείεται να αναλάβει και υψηλόβαθμο πόστο στις ακαδημίες.

Όσον αφορά τον Σερβοέλληνα τεχνικό, προορίζεται να αναλάβει πόστο στη νέα διοίκηση, ενώ σχετικά με την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο ενημέρωσε λεπτομερώς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις συνθήκες που επικρατούν στα Σπάτα καθώς και τις βελτιώσεις που χρειάζονται να γίνουν.

Από τη μεριά του, ο Μελισσανίδης αναμένεται να έχει επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά προκειμένου να του μεταφέρει τις τελικές προθέσεις για το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και να υπογράψουν καινούργια σύμβαση.

Ζέκα και Μαυρίας δεν πωλούνται!

17/05/2013
 Ανακατατάξεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι σίγουρο πως θα γίνουν αλλά οι μόνοι που δεν πρόκειται να φύγουν είναι οι Ζέκα, Μαυρίας με εντολή Αλαφούζου.

Ζέκα και Μαυρίας δεν πωλούνται!
Νέος, προπονητής, νέοι τεχνικοί σύμβουλοι, περιορισμένο μπάτζετ. Αυτά είναι δεδομένα στον Παναθηναϊκό. Όπως επίσης δεδομένο είναι πως προκειμένου η ΠΑΕ να πάρει οικονομικές ανάσες είναι διατεθειμένη να πουλήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της. Εκτός από δύο!

Ζέκα και Μαυρίας ό,τι και να γίνει στο ρόστερ του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα ύστερα από όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στη χθεσινή συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ. Ο Πορτογάλος έχει κερδίσει τους πάντες με το πάθος που δείχνει σε κάθε ματς και αυτό είναι που τον ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους. Άλλωστε, είναι ένα στοιχείο που θέλει πολύ ο Γιάννης Αναστασίου να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Μαυρίας είναι άλλη περίπτωση. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ακόμα σε ηλικία που και μπορεί να προσφέρει στους «πράσινους» και να αυξήσει την τιμή του στην ποδοσφαιρική πιάτσα, γεγονός που μπορεί να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός. Οι παραπάνω εξαιρέσεις του Αλαφούζου σημαίνουν πως παίκτες όπως οι Καρνέζης, Καπίνο, Σο, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος σαφώς και υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν αλλά αν υπάρξει κάποια συμφέρουσα οικονομική πρόταση τότε θα συζητηθεί.

Τα είπε και για παίκτες το «καρέ» της ΑΕΚ

17/05/2013
 Η επίσκεψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα Σπάτα περιελάμβανε και κουβέντα για παίκτες με τους Δέλλα, Ζήκο και Λυμπερόπουλο.

Τα είπε και για παίκτες το «καρέ» της ΑΕΚ
Τα μανίκια έχουν ήδη σηκωθεί και η δουλειά έχει αρχίσει για όλους στην ΑΕΚ. Η είσοδος του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της Ένωσης έχει φέρει ενθουσιασμό σε όλους και η προοπτική της κατασκευής του νέου γηπέδου έχει κάνει τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανό Δέλλα, Άκη Ζήκο και Νίκο Λυμπερόπουλο να θέλουν όσο τίποτε άλλο την αναγέννηση της ομάδας.

Η επίσκεψη του «Ντούσκο» στα Σπάτα είχε πολλά ραντεβού και μέσα σε αυτά ήταν με τους τρεις παραπάνω με τους οποίους και συζήτησε για θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού. Μια πρώτη βολιδοσκόπηση με το ποιοι παίκτες επιθυμούν να μείνουν στην νέα ΑΕΚ έχει γίνει αλλά δεν έχει τελειώσει. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα ονόματα των Φούντα, Κουτρουμπή, Βλάχου και Τσουμάγκα για τους οποίους χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στο ρόστερ.

Ειδική αναφορά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ έγινε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Την ευθύνη για αυτό το κομμάτι θα αναλάβει ο Άκης Ζήκος όπως φαίνεται και τονίστηκε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει πολύ σημασία σε αυτό.

Τέλος, ο Σερβοέλληνας τεχνικός μίλησε με τον «Τίγρη» και του επισήμανε τι διορθωτικές αλλαγές πρέπει να γίνουν στα Σπάτα. Ο χλοοτάπητας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, και το ενδεχόμενο ανακατασκευής την γηπέδων είναι τα πρώτα που ζήτησε ο Μπάγεβιτς από τον Μελισσανίδη.

Πόσα θα πάρει ο Άρης από τον Γιαννιώτα;

17/05/2013
 Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και ο Άρης το μόνο που σκέφτεται είναι ποιο θα είναι το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του.

Πόσα θα πάρει ο Άρης από τον Γιαννιώτα;
Με δηλώσεις του ο Γιάννης Γιαννιώτας προανήγγειλε την επιθυμία του και επί της ουσίας την αποχώρηση του από τον Άρη. Ο νεαρός άσος των «κιτρίνων» τόνισε πως αν και σέβεται την ομάδα, η οποία είναι και αυτή που τον ανέδειξε, δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες και πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Από την μεριά του ο Άρης δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Στο συμβόλαιο του Γιαννιώτα υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα και το θέμα είναι πόσα μπορεί να πάρει ο Άρης από την μεταγραφή του. Αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετακομίσει σε άλλον ελληνικό σύλλογο αυτό θα μπορεί να το κάνει μόνο αν καταβληθούν στα «κίτρινα» ταμεία 150.000 ευρώ.

Αν όμως κάποια ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κάνει δικό της τον Γιαννιώτα τότε αυτόματα το ποσό θα αυξηθεί στα 500.000 ευρώ καθώς συμπεριλαμβάνονται και τα τροφεία.

Ιβάν έχεις κι εσύ τα… λάθη σου

17/05/2013
 Όσο κι αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει τα… δίκια του να βάζει τις φωνές για την άσχημη αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, δεν παύει να έχει και προσωπική ευθύνη για αυτήν.

Ιβάν έχεις κι εσύ τα… λάθη σου
Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» τα «έψαλε» για τα καλά σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, σίγουρα όμως δεν είναι και ο ίδιος άμοιρος ευθυνών για όσα συμβαίνουν.

Αυτό που του χρεώνεται στην παρούσα φάση είναι ο συγκεντρωτισμός που παρατηρείται στον τρόπο διοίκησης της ομάδας, η οποία έχει στελεχωθεί από ανθρώπους που δεν φαίνεται να χαίρουν της απολύτου εμπιστοσύνης του. Τουλάχιστον έτσι εξηγείται το γεγονός πως μιλάμε για ανθρώπους που ναι μεν πληρώνονται καλά, αλλά δεν μπορούν να λάβουν την παραμικρή απόφαση αντί αυτού. Κλασικά παραδείγματα οι Βρύζας και Τσιτσιακόφ.

Ένα άλλο «λάθος» του Σαββίδη θεωρείται πως είναι το γεγονός πως δεν ήταν από την αρχή ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας, που στη συνέχεια μπήκε πολύ ψηλά. Φυσικά ένας σύλλογος σαν τον ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτάζει ψηλά (έξοδος στο Champions League) όμως ακόμη κι έτσι θα έπρεπε η προσέγγιση να είναι πιο ξεκάθαρη.

Τέλος σε ό,τι αφορά τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν είναι λίγοι οι… ουδέτεροι παρατηρητές που θεωρούν πως αυτές γίνονται με τρόπο… μελοδραματικό που δεν ταιριάζει στο προφίλ μεγάλου συλλόγου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου