ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μπαρτζώκας: "Ικανοποιημένοι τηρουμένων των αναλογιών"

Μπαρτζώκας: "Ικανοποιημένοι τηρουμένων των αναλογιών"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τιμήθηκε από τον Ηλυσιακό για το Ευρωπαϊκό, ενώ στις δηλώσεις τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στα Ιλίσια, τηρουμένων των αναλογιών.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως τηρουμένων των αναλογιών είναι ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στα Ιλίσια, ενώ σχολίασε πως ήθελε να τσεκάρει στο ματς τον Ντορόν Πέρκινς. Ο προπονητής των Πειραιωτών τιμήθηκε από τον Ηλυσιακό λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, για το Πρωτάθλημα Ευρώπης που κατέκτησε με τους ερυθρόλευκους, καθώς έγινε και ο πρώτος Έλληνας κόουτς που κέρδισε αυτόν τον τίτλο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Ξαναμπήκαμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι και ο τελευταίος μας στόχος. Ήρθαμε να κάνουμε αυτό που κάναμε. Δηλαδή να νικήσουμε κάνοντας ό,τι χρειαζόταν. Είμαστε ικανοποιημένοι τηρουμένων των αναλογιών.

Θέλουμε να βάλουμε διαφορετικές πεντάδες, θέλουμε να βάλουμε τον Πέρκινς περισσότερο, δεν είναι αυτά τα ματς σαν προπονήσεις, είναι μέρος της προετοιμασίας μας εν' όψει των πλέι-οφ. Για να παίξεις καλά και το σώμα σου να είναι μέσα στο γήπεδο, πρέπει να είσαι μέσα στο πνεύμα. Πρέπει τώρα να είμαστε κατανοητικοί, είναι λογικό το κίνητρο να μην είναι μεγάλο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου