ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Υπέγραψε στη Γιαστρέμπσκι ο Φιλίποφ

Υπέγραψε στη Γιαστρέμπσκι ο Φιλίποφ

16/05/2013
 Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Υπέγραψε στη  Γιαστρέμπσκι ο Φιλίποφ!
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του ο Ντίμα Φιλίποφ αφού συμφώνησε με την πολωνική Γιαστρέμπσκι και ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 23χρονος πασαδόρος ολοκλήρωσε μία εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό κατακτώντας πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ στην Ελλάδα και την εξαργύρωσε με μία μεταγραφή σε ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο πρωτάθλημα στο οποίο πλέον αγωνίζονται πολλά μεγάλα «αστέρια» του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο Φιλίποφ υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα ενώ η ανακοίνωση της Γιαστρέμπσκι αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο επόμενος παίτης, που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας είναι ο Δημήτρης Φιλίποφ. Η συμφωνία θα έχει διάρκεια για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ο 23χρονος παίκτης είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο Ντίμα είναι ο γιος του πολύ γνωστού στην Ελλάδα, Γιούρι Φιλίποφ. Όσον αφορά τους τίτλους, ο Ντίμα κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό το 2011 και το 2013. Την σεζόν 2010-11 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πασαδόρος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει ύψος 198 εκατοστά. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον κυπριακό σύλλογο, Ανόρθωση. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα είναι η καλύτερη στήριξη στον Μάικλ Μασνέγκο, στην θέση του πασαδόρου».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου