ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η ευχή και τα φετινά γκολ του Φουστέρ

Η ευχή και τα φετινά γκολ του Φουστέρ

Ο Φουστέρ ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που του έστειλε. Δείτε το βίντεο, με την απρόσμενη βροχή να του χαλά τα σχέδια.
Δείτε το βίντεο με τον Νταβίδ Φουστέρ να εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και τα γκολ που σημείωσε μέσα στην σεζόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που του έστειλε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Του τα χάλασε ο καιρός, αλλά ήταν προετοιμασμένος.
Ο Νταβίδ Φουστέρ είπε τα εξής: "Γεια σας φίλοι μου, φτάσαμε στο τέλος και της φετινής σεζόν, και όπως βλέπετε είναι ώρα να πούμε αντίο και θα τα πούμε στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τόσο για την στήριξη σας, όσο και για τα μηνύματα σας, τα οποία μου στείλατε στη νέα προσωπική μου σελίδα στο facebook.

Όπως βλέπετε, έχουμε 14 Μαϊου. Εδώ δεν είναι Αγγλία, αλλά Ελλάδα (ασχέτως αν βρέχει όπως βλέπετε στο βίντεο), αλλά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλό καλοκαίρι, και να περάσετε όμορφα μαζί με τις οικογένειες σας. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους, φιλιά, θα τα πούμε!".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου