ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Βετούλας: "Να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε"

Βετούλας: "Να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε"

Νίκος Βετούλας και Νίκος Αργυρόπουλος μίλησαν για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/5) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην έδρα του μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κόντρα στον Απόλλων Πάτρας.
Η αναμέτρηση του Σαββάτου (18/5), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League, θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, υπογράμμισε: "Είναι ένα παιχνίδι στο τέλος της κανονικής περιόδου. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με το ίδιο σκεπτικό και τα ίδια αγωνιστικά σχέδια που ακολουθήσαμε στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στη διάρκεια της χρονιάς".

Ο γκαρντ της πατρινής ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος, τόνισε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τον πρώτο λόγο έχει ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο αγώνα. Από την πλευρά μας δεν θέλουμε να ενισχύσουμε το γιορτινό κλίμα που επιθυμεί ο Ολυμπιακός να επικρατήσει στο γήπεδο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου