ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Χολέμπας: "Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον πόνο"

Χολέμπας: "Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον πόνο"

Η εξομολόγηση του Χολέμπας μετά τον τελικό για την απόφαση του να συνεχίσει να αγωνίζεται παρά το γεγονός πως είχε υποστεί θλάση.
Ο Χοσέ Χολέμπας τραυματίστηκε στο 87' του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης και ζήτησε να γίνει αλλαγή. Ο Μίτσελ του φώναξε ότι δεν υπήρχε άλλη και ότι έπρεπε να παραμείνει στο γήπεδο.
Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης του Ολυμπιακού εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματα του όταν αναγκάστηκε να παίξει για τρία λεπτά ως αριστερό μπακ και στην παράταση ως αμυντικό χαφ.

"Δυστυχώς για μένα, σε μια εκτέλεση κόρνερ ένιωσα μία μικρή ενόχληση και στη συνέχεια, σε ένα κόψιμο σε αντεπίθεση του Αστέρα, το πρόβλημα έγινε ακόμη πιο έντονο και δεν μπορούσα καν να περπατήσω από τον πόνο. Ζήτησα αλλαγή γιατί "τρελάθηκα" και μετά αντιλήφθηκα ότι είχαμε κάνει τις αλλαγές.

Ήμουν τελείως μπερδεμένος εκείνη την ώρα. Και τι μπορείς να κάνεις; Εκείνη την στιγμή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να σφίξεις τα δόντια, να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις την ομάδα σου. Όσο για το τάκλιν, ήταν επίσης κάτι που δεν μπορούσα να αποφύγω.

Έπρεπε να το κάνω, γιατί ο Αστέρας έβγαινε στην αντεπίθεση και έπρεπε να τους σταματήσω όσο και αν πονούσα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον πόνο. Πρέπει να παλεύεις ότι και να σου συμβεί για να βοηθήσεις. Ο πόνος θα περάσει κάποια στιγμή".

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Χοσέ Χολέμπας αναγνώρισε την αγωνιστική αξία των παικτών του Αστέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τον περσινό Ατρόμητο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και για αυτόν τον λόγο έφτασαν τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα, αλλά και μέχρι εδώ στο Κύπελλο.

Έπαιξαν πολύ δυνατά στον τελικό. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα εμείς ξεκινήσαμε καλύτερα, αλλά μετά δεχτήκαμε και πάλι ένα ηλίθιο γκολ. Όπως συμβαίνει σε όλη την διάρκεια της σεζόν φέτος, όπου έχουμε δεχτεί πολλά ηλίθια γκολ. Πρέπει να το σκεφτούμε αυτό, αλλά και να το δουλέψουμε, εν όψει της νέας χρονιάς".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου