ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Κουρνέτας, η επιστροφή;


Κουρνέτας, η επιστροφή;

17/05/2013
 Μετά την συμφωνία του Φιλίποφ με την πολωνική Γιαστρέμπσκι, ο Ολυμπιακός κινείται για τον αντικαταστάτη του. Ο Βασίλης Κουρνέτας το μεγάλο φαβορί!

Κουρνέτας, η επιστροφή;
Ο Ντίμα Φιλίποφ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό αφού συμφώνησε με την πολωνική Γιαστρέμπσκι και πλέον στον Πειραιά ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο ρόστερ τους τον Θάνο Μαρούλη, ο οποίος μοιράστηκε τον χρόνο με τον Φιλίποφ, αλλά σίγουρα χρειάζεται ακόμα ένας πασαδόρος. Κι όταν οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή όλοι οι τίτλοι στην Ελλάδα αλλά και μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε ο πασαδόρος που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι ανάλογου βεληνεκούς.

Το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Βασίλη Κουρνέτα. Ο έμπειρος πασαδόρος πιθανότατα δεν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στον Φοίνικα Σύρου και φαίνεται θετικός στην επιστροφή του στην ομάδα μετά το 2010. Ο άλλος παίκτης που ακούγεται αν δεν προχωρήσει του Κουρνέτα είναι ο Κώστας Στιβαχτής. Ο 33χρονος διεθνής αγωνίστηκε φέτος στην Σαν Τζιουστίνο ενώ πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Παμβοχαϊκού. Φέτος, επιθυμεί τον επαναπατρισμό του. Εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου