ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το τρελό πάρτι στα αποδυτήρια στο Λονδίνο

Το τρελό πάρτι στα αποδυτήρια στο Λονδίνο

Δείτε το βίντεο από τα αποδυτήρια στο Λονδίνο, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να τραγουδούν "το πήραμε το Ευρωπαϊκό, θρύλε ολέ, σ' αγαπώ", αλλά και το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό". Τρελό πάρτι από τους Πρωταθλητές, ξεσάλωσε ο Σπανούλης.
Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού της Euroleague στο Λονδίνο, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει την Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 100-88, κατακτώντας για δεύτερη σερί σεζόν το Πρωτάθλημα Ευρώπης, οι παίκτες των Πειραιωτών, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, έστησαν τρελό πάρτι στα αποδυτήρια.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν να τραγουδούν όντας αγκαλιασμένοι διάφορα συνθήματα της ομάδας, αρχίζοντας με... "το πήραμε το Ευρωπαϊκό, θρύλε ολέ, σ' αγαπώ". Στη συνέχεια ο εκστασιασμένος Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος χόρευε και τραγούδαγε συνεχώς, άλλαξε το... ρεπερτόριο, ζητώντας από τους συμπαίκτες του να πουν το "είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό".

Οι συμπαίκτες του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής δεν του χάλασαν χατήρι, και αμέσως ξεκίνησαν με ρυθμό όλοι μαζί να τραγουδούν το περίφημο σύνθημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, με τον αρχηγό να ξεσαλώνει, μη σταματώντας να πανηγυρίζει, να χορεύει και να τραγουδά. Ο Πέρο Άντιτς έψαχνε την σαμπάνια, δεν βρήκε, οπότε ξεκίνησε να μπουγελώνει με νερά τους υπόλοιπους.

Δείτε το βίντεο με το τρελό πάρτι στα αποδυτήρια:

 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου