ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τα λαμογια παραπονουνται ...σε ποιον ? Στον...Πιλαβιο (video)

Τα λαμογια παραπονουνται ...σε ποιον ? Στον...Πιλαβιο (video)
12/05/2013

Tα λαμογια που κατηγουνται για τα στημενα παιχνιδια  με τον Αστερα Μπακος και Καυμενακης αλλα και ο ..Μποροβηλος που δεν θαπρεπε να εχει πατησει ακομα το ποδι του σε Ελληνικο γηπεδο λογω της 3ετους τιμωριας του παραπονιουνται...για ενα πεναλτυ που αδικα δοθηκε σιγουρα αλλα εκει ειδαν την βρωμια του Ελληνικου ποδοσφαιρου οπως δηλωσαν κιολας, τις βρωμιες του βαζελα δεν τις ειδαν ποτε ουτε τις δικες τους με την συμετοχη τους στην μεγαλη υποθεση των στημενων
Απολαυστε τους να παραπονιουνται στο αλλο λαμογιο, τον...Πιλαβιο


Και για να σας ξαναθυμησω την υποθεση τους που ειχε παρουσιαστει κιολας απο το δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ τοτε βλεπεις ηταν εχθρος ο Αστερας για τον βαζελα και τον...Αλαφουζο
Ιδου λοιπον τι ειχε συμβει τοτε...


Να και ενα προσφατο...

Απολογήθηκαν για τα «στημένα» Μποροβήλος, Μπάκος

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου προκειμένου να απολογηθούν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων με την κατηγορία της δωροδοκίας-δωροληψίας, βρέθηκαν την Πέμπτη ο...

Απολογήθηκαν για τα «στημένα» Μποροβήλος, Μπάκος
Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου προκειμένου να απολογηθούν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων με την κατηγορία της δωροδοκίας-δωροληψίας, βρέθηκαν την Πέμπτη ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των μεγαλομετόχων της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος. Οι δύο παράγοντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι θα απαλλαγούν δια βουλεύματος.

Ο κύκλος των απολογιών των 68 ποινικά διωκόμενων για την υπόθεση που συγκλόνισε πέρυσι το καλοκαίρι την ποδοσφαιρική Ελλάδα, άνοιξε την Πέμπτη. Ο Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, ήταν οι πρώτοι που απολογήθηκαν από εκείνους που κατηγορούνται αλλά δεν ήταν ανάμεσα στους 15 συλληφθέντες του περασμένου Ιούνη.

Οι δύο παράγοντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, που είναι πλημμέλημα. Οι κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετώπιζαν αρχικά (νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση), έχουν αποσυρθεί.

Ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Δημήτρης Μπάκος, είπαν στον ανακριτή ότι δεν έχουν καμία σχέση με στημένα παιχνίδια και απάντησαν στις ερωτήσεις του ανακριτή που είχαν κυρίως να κάνουν με τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, όπου ακούγονται οι δύο παράγοντες να συζητούν με τον Αχιλλέα Μπέο για την τύχη της ομάδας τους.

Παράλληλα, ο δικηγόρος των δύο ανδρών, Στέργιος Σουροβίκης, κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα με τις θέσεις τους, ενώ δεν τους επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Μετά την απολογία τους, οι παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης εξέφραζαν τη βεβαιότητα πως θα απαλλαχθούν δια βουλεύματος και δεν θα καθίσουν στο εδώλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα περάσουν από τον ανακριτή οι Χάλκος, Δημόπουλος, Ζαβαντίας, Ντότσης και Γεωρτσιάκος, που ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες του περασμένου Ιούνη.

Στη συνέχεια θα αρχίσουν ξανά οι κλήσεις των υπολοίπων από τους 68 που διώκονται. Κάποιοι θα απολογηθούν εντός του καλοκαιριού, κάποιοι από Σεπτέμβρη. Ορισμένοι από αυτούς θα παραπεμφθούν στο ακροατήριο, για άλλους θα εκδοθεί απαλλακτικό βούλευμα, ενώ κάποιοι θα δεχτούν απλά τυπικές κλήσεις.

*Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Γιώργος Καλόφωνος, έχει αποφασίσει να ερευνήσει και το –κατά την ΟΥΕΦΑ- ύποπτο ματς Καλλιθέας-Ηρακλής Ψαχνών, ώστε να κρίνει αν πρέπει να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες σε πρόσωπα.  
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου