ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πρώτος αγώνας με Τρίτων Αμαρουσίου

Πρώτος αγώνας με Τρίτων Αμαρουσίου

Τον Τρίτων Αμαρουσίου υποδέχονται την Τετάρτη (15/5, 19:00) οι ερυθρόλευκες. Οι πολίστριες του Ολυμπιακού φιλοδοξούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να πετύχουν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου ξεκινάει την Τετάρτη (15/5) η Α' Φάση των πλέι οφ της Α1 Γυναικών.
Τέσσερις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ξεκινούν τα πλέι οφ της Α1 Γυναικών. Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου και Βουλιαγμένη - Ηρακλής είναι τα ζευγάρια της Α' Φάσης της διοργάνωσης.

Το εισιτήριο στους τελικούς της Α1 θα πάρουν οι ομάδες που θα φτάσουν στις δύο νίκες. Η αυλαία ανοίγει την Τετάρτη (15/5, 19:00) με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Τρίτωνα.

Την Παρασκευή (17/5, 20:00) θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Ηρακλή. Οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο (18/5) με τον Ηρακλή να είναι τυπικά γηπεδούχος στον Λαιμό με αντίπαλο τη Βουλιαγμενη (10:00), ενώ στο Μαρούσι (15:30) ο Τρίτων θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Αν χρειαστούν και τρίτοι αγώνες, αυτοί θα γίνουν την Κυριακή (19/5). Οι τελικοί του πρωταθλήματος ξεκινούν στις 22 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουνίου σε περίπτωση που γίνουν πέντε αγώνες.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου