ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Τζόρτζεβιτς: «Με θέλει ο Ολυμπιακός»

Τζόρτζεβιτς: «Με θέλει ο Ολυμπιακός»

16/05/2013
 Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του αποκάλυψε ο Σέρβος επιθετικός της Ναντ, Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στον Τύπο της χώρας του.

Τζόρτζεβιτς: «Με θέλει ο Ολυμπιακός»
Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Ναντ, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Μία από αυτές, όπως αποκάλυψε ο Σέρβος επιθετικός στον Τύπο της χώρας του, είναι και ο Ολυμπιακός, για να ξεκαθαρίσει όμως πως αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στα «καναρίνια» και πως θα πάρει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, το όνομα Φίλιπ Τζόρτζεβιτς δεν είναι καινούριο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί ξανά μαζί του πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Ας αφήσουμε τα μεταγραφικά για μετά την Παρασκευή, γιατί τότε δίνουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Σεντάν», δήλωσε αρχικά ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς στον σερβικό Τύπο, ωστόσο στη συνέχεια ο 26χρονος επιθετικός δεν… κρατήθηκε και αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του: «Εντάξει, η ελληνική ομάδα με θέλει, όπως το ίδιο με θέλουν οι Γερμανοί και οι Τούρκοι. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν βιάζομαι, θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω και θα πάρω την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου».

Η Ναντ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στη Ligue 1, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας και ο Τζόρτζεβιτς έχει συμβάλλει σημαντικά σε αυτό, με τα 18 τέρματα που έχει σημειώσει σε 32 συμμετοχές.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου