ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Βρέθηκε χορηγός και θα παίξει στο Champions League!

Βρέθηκε χορηγός και θα παίξει στο Champions League!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως βρέθηκε χορηγός και έτσι η ανδρική ομάδα βόλεϊ θα λάβει μέρος κανονικά στο Champions League. Στο CEV θα λάβουν μέρος οι γυναίκες.
Ύστερα από ενέργειες της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ιδιαίτερα του προέδρου, Μιχάλη Κουντούρη, βρέθηκε χορηγός για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών και έτσι η ανδρική ομάδα, έστω και την τελευταία στιγμή, θα συμμετάσχει κανονικά στο Champions League και η ομάδα γυναικών στο CEV.
Υπενθυμίζεται πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε κρίνει ασύμφορη την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League της περιόδου 2013-14, καθώς τα οικονομικά δεδομένα του πρωταθλητή Ελλάδος, δεν του επέτρεπαν να συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Έτσι, το ΤΑΑ Ολυμπιακός είχε αποστείλει έγγραφο στην ΕΟΠΕ, σύμφωνα με το οποίο τόνιζε πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Champions League της νέας περιόδου.

Τελικά, όμως, από την στιγμή που βρέθηκαν χορηγός και χρήματα, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί κανονικά στο Champions League, ενώ η ομάδα γυναικών στο CEV. Θετική και ευχάριστη εξέλιξη και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου