ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Επιστρέφουν οι Ρώσοι για Μασάντο

Επιστρέφουν οι Ρώσοι για Μασάντο

16/05/2013
 Έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και τον Μασάντο παρουσιάζεται η Λοκομοτίβ Μόσχας, σύμφωνα με την SportDay. Και η Μπεσίκας ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο.

Επιστρέφουν οι Ρώσοι για Μασάντο
Πριν από μερικούς μήνες η Λοκομοτίβ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο, όμως ο Ολυμπιακός και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποφάσισαν να απαντήσουν αρνητικά στην προσφορά του συλλόγου της Μόσχας.

Ωστόσο, αν μέσα στο καλοκαίρι προκύψει μία ικανοποιητική από οικονομικής πλευράς άποψη πρόταση για τον 27χρονο παίκτη, τότε οι Πειραιώτες αναμένεται να το σκεφτούν σοβαρά για την παραχώρησή του.

Δηλαδή, αν οι Ρώσοι προσφέρουν τα χρήματα (περίπου 3,5 εκατ. ευρώ) που είχαν δώσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας στην Τουλούζ για τον Μασάντο ή μεγαλύτερο ποσό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, η διοίκηση της Λοκομοτίβ έχει ενημερώσει ότι θα επανέλθει και προτίθεται να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και του Πορτογάλου.

Οι Ρώσοι έχουν ενημερώσει ότι θα επανέλθουν και ξέρουμε ότι έχουν τα λεφτά που μπορούν να καλύψουν και τον Ολυμπιακό και τον παίκτη.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία για τον διεθνή άσο.

Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Πορτογάλου, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 39 ματς, έχοντας 3 γκολ και μοιράσει 6 ασίστ στους συμπαίκτες του.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου