ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το «ερυθρόλευκο» ταξίδι

Το «ερυθρόλευκο» ταξίδι

16/05/2013
 Ταξίδι στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι οπαδοί της ομάδας, σύμφωνα με ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Το «ερυθρόλευκο» ταξίδι
Τις πύλες του ανοίγει το μουσείο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδας μπορούν να κάνουν ένα… ταξίδι στην ένδοξη ιστορία τους και στη συνέχεια να περιηγηθούν στους χώρους τους γηπέδου, στους οποίου εισέρχονται μόνοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να δουν από κοντά την ιστορία του συλλόγου μας, παλαιότερη και σύγχρονη.

Το ταξίδι στη χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού ξεκινάει στο Μουσείο μέσα από τις φωτογραφίες, τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα, τις αφηγήσεις και συνεχίζεται στο σύγχρονο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σε μια περιήγηση σε όλους τους χώρους του που συνήθως τους βλέπουν μόνο οι ποδοσφαιριστές.

Το κόστος συμμετοχής είναι €5 για τους ενήλικες και €2 για τα παιδιά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 4800921 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mouseio@olympiacos.org.

Η Κυριακή μπορεί να βαφτεί όλη «ερυθρόλευκη» με μια επίσκεψη στο Red Store που βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο καθώς και στο ανανεωμένο V’ammos όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το φαγητό ή τον καφέ του, με θέα το Καραϊσκάκη.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου