ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ρήξη τυμπάνου ο Λο, εκτός ο «Σέρμα»

Ρήξη τυμπάνου ο Λο, εκτός ο «Σέρμα»

14/05/2013
 Με ένα μικρό πρόβλημα στο αυτί επέστρεψε ο Έισι Λο από το Λονδίνο, με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να μένει εκτός προπονήσεων, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε πριν το Final 4.

Ρήξη τυμπάνου ο Λο, εκτός ο «Σέρμα»
Πανηγυρισμοί τέλος στον Ολυμπιακό, για την κατάκτηση και της φετινής Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς Α1, καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια με Ηλυσιακό εκτός (16/5, εξ αναβολής) και Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ (18/5, 26η αγωνιστική). Ωστόσο, με την επιστροφή της αποστολής από το Λονδίνο το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας έχει πέσει… πάνω στους Έισι Λο και Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Λο ένιωθε πόνους στο δεξί του αυτί, όταν τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε έχει υποστεί ρήξη τυμπάνου. Όμως, το θετικό για τον Αμερικανό -και για τον Ολυμπιακό φυσικά- είναι πως δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά θα του χορηγηθεί ειδική φαρμακευτική, προκειμένου να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εξάλλου, ο Λο πήρε μέρος κανονικά στη σημερινή (14/5) προπόνηση.

Αντίθετα, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν προπονήθηκε σήμερα, ενώ θα είναι απών από τις δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού για την κανονική διάρκεια της Α1. Ο Γεωργιανός σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό της Ευρωλίγκας, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που υπέστη λίγες μέρες πριν οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρήσουν για το Λονδίνο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να στερηθεί τις υπηρεσίες του στα play offs.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου