ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Ψάχνουν» (τηλεοπτική) ελπίδα φάιναλ-φορ

«Ψάχνουν» (τηλεοπτική) ελπίδα φάιναλ-φορ

23/04/2014
 
 Η αποψινη (23/4) βραδιά είναι κρίσιμη όχι μόνο για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην φετινή Ευρωλίγκα μπάσκετ, αλλά και για τα κανάλια (Nova, ΔΤ) που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

«Ψάχνουν» (τηλεοπτική) ελπίδα φάιναλ-φορ!
Οι «αιώνιοι» και τα εν λόγω κανάλια «ψάχνουν» την Τετάρτη το βράδυ την διατήρηση της ελπίδας ενόψει του φάιναλ-φορ, το οποίο θα διεξαχθεί 16 με 18 Μαίου στο Μιλάνο. Και (ελπίζουν) να την ...ανανεώσουν σε πέμπτο (και τελευταίο) παιχνίδι την Παρασκευή το βράδυ.

Γράψαμε αρκετές φορές κατά το παρελθόν πως η ελληνική παρουσία στα φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ είναι βασικό προαπαιτούμενο, ώστε η διοργάνωση να έχει το μέγιστο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Στην μέχρι τώρα ...πορεία των πλέι-οφ και των αγώνων του Ολυμπιακού με την Ρεάλ και του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μ. αυτό αποδείχτηκε κατά τον ...ηχηρότερο τρόπο. Βασικά στις υψηλότατες τηλεθεάσεις των μεταδόσεων της ΔΤ.

Το αν θα υπάρξει ελληνική (ή ελληνικές) ομάδα (ομάδες) στα μέσα του επόμενου μήνα στο Μιλάνο θα είναι κάτι που θα καθορίσει και την δημοσιογραφική βαρύτητα, την οποία θα δώσουν το συνδρομητικό και η ΔΤ (ΝΕΡΙΤ λογικά ως τότε) στην διοργάνωση.

Και αναφερόμαστε τόσο στις δημοσιογραφικές αποστολές (οι οποίες θα είναι σχεδόν «ανύπαρκτες» στα υπόλοιπα ΜΜΕ αν δεν προκύψει ελληνική επιτυχία), όσο και στις ώρες, τις οποίες θα αφιερώσουν τα κανάλια, για την κάλυψη (πέρα απ' τις μεταδόσεις των αγώνων).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου