ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Champions League: Preview Ρεαλ-Μπαγιερν


Champions League: Preview Ρεαλ-Μπαγιερν

23/04/2014



Η Τσέλσι περιμένει αντίπαλο στον τελικό και το βράδυ της Τετάρτης θα μάθει αν θα βρει μπροστά της ξανά τον Ρονάλντο ή θα παίξει εκτός έδρας στο Μόναχο. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες για την ρεβάνς, Ρεάλ - Μπάγερν

Η Τσέλσι είναι η πρώτη ομάδα που πέρασε στον τελικό του Champions League και το βράδυ της Τετάρτης θα μάθει αν θα αντιμετωπίσει σε αυτόν την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπάγερν Μονάχου.

Φωτογραφία για Preview: Ρεάλ - Μπάγερν

Αν θα αντιμετωπίσει δηλαδή ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και το 2008 στον μοναδικό τελικό της ή θα παίξει στο Μόναχο... εκτός έδρας.

Στην Μόσχα ο Ρονάλντο είχε σκοράρει στην κανονική διάρκεια, είχε χάσει όμως εκτέλεση στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά η ομάδα του τότε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε πάρει το τρόπαιο.

Αν η Μπάγερν, η οποία θυμίζουμε είχε νικήσει με 2-1 στο πρώτο ματς, καταφέρει και περάσει, θα γίνει μόλις η 4η ομάδα στην ιστορία που θα παίξει τελικό στην έδρα της
Στο... σπίτι τους έχουν πάρει τρόπαιο η Ρεάλ το 1958 και η Ίντερ το 1965, ενώ το 1984 είχε χάσει η Ρόμα από την Λίβερπουλ στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.Άλλες 8 φορές έχουν παίξει τελικό ομάδες στην χώρα τους, αλλά όχι στην έδρα τους, ούτε καν στην πόλη τους συγκεκριμένα. Για την ιστορία, τις 5 έχουν νικήσει ('68 ManUtd, '72 Άγιαξ, '78 Λίβερπουλ, '96 Γιουβέντους, '97 Ντόρτμουντ) και έχουν χάσει 3 ('56 Ρεμς, '86 Μπαρτσελόνα, 2011 ManUtd)Συμμετοχές σε τελικόΗ Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτη σε κατακτήσεις με 9, έχει και 3 χαμένους τελικούς, έτσι αν περάσει θα παίξει στον 13ο τελικό της ιστορία της και πρώτο από το 2002 (τελευταία κατάκτηση).Η Μπάγερν από την άλλη, έχει την απόλυτη ισορροπία με 4 νίκες και 4 ήττες σε τελικούς, έτσι αυτός του Μονάχου θα είναι ο 9ος (αν όλα πάνε καλά για αυτήν), ενώ θα επιστρέψει σε τελικό μετά από δύο μόλις χρόνια, αφού το 2010 είχε χάσει από την Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο.Τα γκρι μαλλιά του ΜουρίνιοΗ Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από τον θρίαμβο στο "Καμπ Νόου" επί της Μπαρτσελόνα και ο Ζοζέ Μουρίνιο στην συνέντευξη τύπου τόνισε πως δεν ζητάει τίποτα από τους οπαδούς, αναφέροντας πως θα δώσουν στους παίκτες ότι νομίζουν πως αξίζουν.

Ο Πορτογάλος μάλιστα ξάφνιασε κάποιους λέγοντας πως η Μπάγερν θα σκοράρει μέσα στο "Μπερναμπέου", ενώ πρόσθεσε πως οι Βαυαροί έχουν καλή ομάδα, καλό προπονητή και έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως θα παίξουν στον τελικό.

Ο Μουρίνιο συμπλήρωσε πως οι παίκτες του είναι ενθουσιασμένοι, θέλουν να πάρουν το Champions League, φαντάζουν και κοντά στο πρωτάθλημα. Στο τέλος μπορεί να πάρουν και τα δύο, μπορεί το ένα, μπορεί και κανένα... "Αυτός ο ενθουσιασμός στο ποδόσφαιρο είναι που κάνει γκρι τα μαλλιά μου", τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Γιουπ Χάινκες, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει απολυθεί από την Ρεάλ το 1998 παρά την κατάκτηση του Champions League,  δήλωσε πως περιμένει σπουδαίο ματς, χαρακτηρίζοντάς το... αφρόκρεμα.

Ξέρει καλά, όπως είπε, την φανταστική ατμόσφαιρα του "Μπερναμπέου", ενώ η Ρεάλ απέδειξε την δύναμή της νικώντας την Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου".

Πλάνα και κίτρινες κάρτες

Προβλήματα ουσιαστικά οι δύο προπονητές δεν έχουν, αν εξαιρεθούν οι κλασικοί απόντες λόγω τραυματισμού, Λασανά Ντιαρά και Ρικάρντο Καρβάλιο για τους Ισπανούς, Ντάνιελ Βαν Μπάουτεν και Μπρένο για τους Γερμανούς.

Η 11άδα για την Ρεάλ θα είναι η κλασική με τον Μαρσέλο μάλλον να επιστρέφει αντί του Φάμπιο Κοεντράο, ενώ στην Μπάγερν αναμένεται πάλι να μείνει στον πάγκο ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος... πληρώνει την επιστροφή του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Αν η ομάδα τους περάσει και πάρουν κίτρινη κάρτα, θα χάσουν τον τελικό οι Ιγκουαΐν, Τσάμπι Αλόνσο, Σέρχιο Ράμος και Φάμπιο Κοεντράο για την "βασίλισσα" και οι Λαμ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Τζερόμ Μπόατενγκ, Κρόος, Λουΐζ Γκουστάβο και Τόμας Μίλερ για τους Βαυαρούς.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΡΕΑΛ:
Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουΐζ Γκουστάβο, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου