ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πρώτο βήμα τίτλου

Πρώτο βήμα τίτλου

23/04/2014
 
 Πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών βρίσκεται από την Τρίτη ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 13-7 της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό των πλέι οφ.

Πρώτο βήμα τίτλου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-7 της Βουλιαγμένης στο άδειο κολυμβητήριο του Πειραιά, στον πρώτο μεταξύ τους τελικό των πλέι οφ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 πόλο των ανδρών και έκανε το 1-0 στη σειρά των αγώνων, ενόψει του δεύτερου ματς την ερχόμενη Πέμπτη στον Λαιμό στις 19:30.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα βρήκε τη Βουλιαγμένη να παίζει ζώνη με σκοπό να μην περνάει η μπάλα στο δίδυμο των φουνταριστών των γηπεδούχων, ενώ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κρατήσει τη Βουλιαγμένη μακριά από την εστία, κάτι που ναι μεν γινόταν σωστά στην αρχή, όμως οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν λύσεις με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Με τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου, η Βουλιαγμένη βρισκόταν πίσω στο σκορ με ένα γκολ (6-5), όμως με την έναρξη της τρίτης περιόδου, οι παίκτες του Τεό Λοράντου δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στο σκοράρισμα, με τους «ερυθρόλευκους» να «χτίζουν» διαφορά τεσσάρων γκολ και να «ανεβάζουν» σταδιακά την απόδοσή τους.


Τα οκτάλεπτα: 3-3. 3-2, 4-1, 3-1

Ολυμπιακός: Μάλιαρακ 4, Γούνας 3, Μουρίκης 2, Φουντούλης 1, Ποντικέας 1, Βλαχόπουλος 2

Βουλιαγμένη: Χρυσοσπάθης 2, Αφρουδάκης 1, Τίγκας 2, Κοπελιάδης 1, Μιράλης 1


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου